Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Valvoja: Ahto

Apsu
Puoluevaltuusto
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Huhti 06, 2016 9:04 pm

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Apsu » To Helmi 14, 2019 9:04 pm

Hei,

Olen Ari-Pekka Pulkkis Vaasasta ja ilmoittaudun ehdolle puoluevaltuuston vaaleihin jäseneksi tai varajäseneksi.

Vaasan piraattien joukko on hiljainen ja syrjäinen, mutta olen alkanut itse aktivoitumaan viime kunnallisvaalien aikaan. Haluan tehdä nyt osani viedäkseni Piraattipuolueen kohti valtakunnallista menestystä.

En tavoittele maailmaan ihmeitä, mutta haluan tehdä yhteiskunnasta paremman paikan. En ole intohimoisin minkään asiaan suhteen, mutta välitän siitä mitä teen ja haluan tehdä sen hyvin. En halua ottaa mitään asiaa liian tosissani, koska minusta otsa rypyssä on vaikea luoda onnea. En ehkä halua itse tehdä mitään mikä on nyt kiellettyä, mutta toivon enemmän vapautta meille kaikille. Vaikutan joskus vihaiselta mutten osaa vihata ketään.

Konetekniikan insinööri, liiketalouden tradenomi, perheenisä. Yritän paikata sosiaalista kömpelöyttäni sillä, että käytän hienoja lauseita. Jos en tule valituksi se on hyvä, sillä silloin puoluevaltuustoon on hakenut tarpeeksi minua parempia ehdokkaita.

Peff
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Tammi 09, 2019 2:38 pm

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Peff » La Helmi 16, 2019 1:15 am

Hei,

Martikkala Riku, 28, kemian, biologian ja tietotekniikan opiskelija jyväskylästä. ilmoittaudun puoluevaltuuston vaaleihin jäseneksi tai varajäseneksi.

Olen liittynyt piraatteihin suurinpiirtein viimmeisen kannatttajakortti keräyksen aikoihin ja olen siitä asti ollut aktiivinen ylimääräinen käsipari tekemään kaikkea mihin olen pystynyt keski-suomen vaalipiirissä. Päätoimisesti olen muutaman vuoden ajan hoitanut piraattinuorten byrokratiaa ja mm. olen ollut (ja olen edelleen) vastuussa heidän rahaliikenteestään.

En ole ehkä se äänekkäin henkilö puolueen aktiiveista, mutta omaan halun kehittää toimintaa ja yhteisön yhtenäisyyttä. Näen hyvin tärkeänä yhdistysbyrokratian toimimisen ja olenpas siihen käyttänytkin käytännössä koko aikani puolueessa.

jln
Puoluehallitus
Viestit: 25
Liittynyt: To Loka 09, 2014 4:17 pm
Paikkakunta: Lempäälä
Viesti:

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja jln » La Helmi 16, 2019 9:10 am

Edit: Meinasin ilmoittautua ehdokkaaksi vaaliin, mutta vaatimuksena olikin myös osallistuminen puoluekokoukseen ja se ei tällä kertaa onnistu. Koska en siten ole vaalikelpoinen, enpä ilmoittaudukaan.
Viimeksi muokannut jln, La Helmi 23, 2019 1:35 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Riikka Nieminen
Puoluehallitus
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Touko 22, 2018 3:55 pm
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Riikka Nieminen » La Helmi 16, 2019 11:20 am

Hei,
Minä olen Riikka Nieminen, UuPin puheenjohtaja ja ilmoittaudun puoluevaltuuston vaaleissa jäseneksi tai varajäseneksi.

Luotan Ari-Martin tietopohjaan puheenjohtaja ehdokkaana, koska meillä on ollut erinomaista yhteistyötä UuPissa.
Minulla on kokemusta erilaisista yhdistystoimista ja järjestöistä, tapahtumien järjestämisestä, viestinnästä jne. joka voisi täydentää puolueen sisällä tähän mennessä toteutettua käytäntöä ja tietoa.
Oma osaamiseni työni kautta liittyy yleisesti sote-puollelle, erityisesti mielenterveys- ja vammaisasioihin ja lakeihin.
Olen aktiivinen osallistuja, kehittäjä ja tekijä, sekä sisältäni löytyy myös pilkun tarkka viilaaja.

Ryde
Puoluevaltuusto
Viestit: 14
Liittynyt: To Marras 05, 2015 6:46 pm
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Ryde » La Helmi 16, 2019 7:00 pm

Hei,

Ari Ryynänen, 49, Rovaniemi.



Ok, vähän enemmän :) Eli Lapin Piraattien itseoikeutettu dikt... Kapteeni, perustaja ja jokapaikan höylä. Piraattina takana parit kuntavaalit, parit eduskuntavaalit ja yhdet EU-vaalit.

Tietokoneiden kanssa räpeltänyt työnäkin jo reilut kolmekymmentä vuotta, siinä sivussa kaikenlaista muuta musiikista matkailuun. Vielä en ole päättänyt mitä isona tekisin. Tutkintoja lähinnä tietotekniikan alueelta, asentajan, ohjelmistokehittäjän ja insinörtin paperit plakkarissa. Oma arvio: sosiaalinen nörtti.

Perhettä on, vaimo ja pari lasta jotka biologisesti tunnustan ja pari jotka tuli kaupantekijäisenä, myöhemmin tekivät sitten seitsemän lastenlasta, jotka ukiksi mainitsevat. Onneksi nuo biologiset pojat on vasta murkkuiässä.

Puoluevaltuustoon varmaan pitäisi jäsenenä pyrkiä, saadaan pohjoisestakin ääni kuuluville. Muutaman kerran vuodessa joutaa kyllä etelän porukkaa pitämään varpaisillaan :D

En tiedä päästääkö vaimo puoluekokoukseen, joten toivottavasti joku sanoo jonkun hyvänkin sanan minun puolestani.... :D

viHannes
Viestit: 6
Liittynyt: To Kesä 04, 2015 8:16 pm

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja viHannes » La Helmi 16, 2019 10:47 pm

"Olen viriili liberaalipantteri, joka etsi haasteita Piraattipuolueen valtuustosta jäsenenä tai varajäsenenä"

Sellanen aloitus, ehdolle siis, Hannu Mäkäräinen.

Piraattipuolueen toiminnassa ole ollut mukana tavalla tai toisella tai ainakin seurannut sitä alusta asti.

Tätä kirjoittaessa tähdet näyttävät olevan suosiollisessa asennossa Piraattipuolueelle kevään vaaleissa. Mikäli ja kun maali heilahtaa, niin se heittää puolueen uudelle levelille ja uusien haasteiden eteen.

Yhtenä suureena haasteena näen puolueen omien prosessien viemisen sille tasolle, että asiat toimivat enempi automaagisesti. Nythän tilanne usein on se, että ihmiset törmäilevät kun prosesseja eikä toimintamalleja ole.

Usein koen, että piraattipuolueen jäsenet ja ystävät eivät hahmotta sitä nopeutta jolla puolue on noussut muutamassa vuodessa muutaman asian kerhosta poliittiseksi toimijaksi. Piraattipuolueessa on aina ripaus anarkiaa ja vaihtoehtohuumoria, mutta puolueena on oltava joka tilanteessa 100%sti katu-uskottava poliittinen toimija ja toimittava sen mukaan.

Ulkoisesti Piraattipuolueen on kyettävä muovaamaan itsestään helposti äänestettävä tuote jonka poliittinen agenda on kirkas ja jota on helppo lähestyä.

Mitäs sitä muuta? Kuuntelen vapaa-ajallakin Modern Talkingia, olen linux-käyttäjä ja inhoan impivaaralaista pölhöpolitiikka.

Tiia
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Syys 11, 2015 6:13 pm

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Tiia » Su Helmi 17, 2019 1:18 pm

Hei!

Olen Tiia Löfqvist, 47v. Hämeen Piraattien puheenjohtaja, ja nyt toista kertaa Piraattien riveissä eduskuntavaaliehdokkaana. Politiikassa olen toiminut enemmän tai välillä vähemmän aktiivisena jo 90-luvun alusta.
Olen käytettävissä puoluevaltuuston jäseneksi tai varajäseneksi.

Työskentelen ammattikoulussa lehtorina, lähinnä opetan tietotekniikkaa ja siihen liittyviä asioita pääasiassa datanomeille ja joskus myös merkonomeille. Olen aikoinaan ollut yli 10 vuotta atk-alan yrittäjä.
Työni kautta olen nähnyt kaikenlaista elämää ja sen karikoita. Minulle koulutus, sosiaaliturva ja ihmisoikeudet ovat varmaankin läheisimpiä teemoja. Sen lisäksi ilmastoasiat ja liikenne tulevat hyvin lähellä perässä.

Piraatit olen kokenut alusta asti henkisenä kotina politiikassa. Ihan kaikesta en ole aina ihan samaa mieltä, mutta arvostan juuri vapautta olla oma itsensä ja omaa mieltä asioista. Uskon, että minulla olisi puoluevaltuustolle annettavaa mm. elämänkokemukseni kautta.

Raoul
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 7:29 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Raoul » Su Helmi 17, 2019 1:49 pm

Nimeni on Raoul Plommer ja olen ollut Piraattipuolueessa mukana aivan alusta asti (2008). Nykyään ainoa puolueen virallinen pestini on kansainvälinen koordinaattori. Ilmoittaudun ehdolle puoluevaltuuston vaaleihin jäseneksi tai varajäseneksi.

Tässä hieman tämän hetken tekemisiäni:

1) Olen varapuheenjohtaja NPOC:ssa, joka on siis osa epäkaupallisten internet-käyttäjien sidosryhmää ICANNin sisällä. ICANN hallinnoi internetin nimipalvelujärjestelmää. Jos ei ihan ihmeitä tapahdu, jatkanen heinäkuussa NPOC:ssa puheenjohtajan tehtävissä.

2) Aloitin Harvardin kurssin tekijänoikeuksista helmikuun alussa ja se päättyy toukokuun alussa.

3) Viime vuoden olen käyttänyt pääasiallisesti oppimiskeskuksen luontiin, jonka ensimmäinen kurssi käsittelee GDPR:ää, eli Euroopan tietosuoja-asetusta. Kurssi opettaa kansalaisille heidän oikeuksiaan tietosuojan suhteen, eli mitkä nämä tärkeimmät oikeudet ovat ja miten niitä käytetään.

4) Olen perustanut Palkkatyön Puolesta ry:n joka toimii Orjafirmat-FB-sivun tukiyhdistyksenä. Tähän aika on kyllä riittänyt valitettavan huonosti.

5) Ryhdyn luultavasti Effi ry:n palkalliseksi nakkikoneeksi heti kun TE-toimiston palkkatukiasiat on selvitetty. Olen siis pitkäaikaistyötön. Mennyt vuosi on kuitenkin ollut elämäni kiireisin. Olin ICANNin lisäksi OKFIn ja Effin hallituksissa.

Lisää tietoja minusta löydätte verkkosivultani. Tässä on esiintymiseni YLE:n verkkosivuilla viime eurovaaleista.

riksha
Puoluevaltuusto
Viestit: 4
Liittynyt: Su Helmi 17, 2019 3:30 pm

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja riksha » Su Helmi 17, 2019 3:49 pm

Tervehdys!

Olen Richard Andersson, 28 v, Cloud/System Specialist, Helsinki. Ilmoittaudun puoluevaltuuston vaaleihin jäseneksi tai varajäseneksi.
Olen lurkkaillut piraattien toimintaa alusta lähtien mutta vasta hiljattain ryhdyin aktiiviksi. Olin 2017 kuntavaaleissa mukana ja nyt 2019 Eduskuntavaaleissa.

Kiitoksia!

Kausti
Puoluevaltuusto
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Touko 31, 2017 9:49 am

Re: Ilmoittautumiset puoluevaltuuston vaaliin

Viesti Kirjoittaja Kausti » Su Helmi 17, 2019 6:27 pm

Moi,

Ilmoittaudun ehdokkaaksi puoluevaltuustoon.

Asun Helsingissä missä toimin Helsingin piraattien hallituksessa. Olen kevään eduskuntavaaleissa Uudenmaan listalla. Olen ollut Helsingin piraattien toiminnassa mukana pari vuotta. Politiikka on päättämistä ja olen kiinnostunut olla siinä mukana. Aiemmin olen ollut ehdokkaana kunnallisvaaleissa.

Kausti Rantalainen
Helsinki

Lukittu

Palaa sivulle “Ylimääräinen puoluekokous 3.3.2019”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa