Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Alue jäsenten kokousaloitteille ja niistä keskustelemiselle. Aloitteilla tulee olla vähintään kymmenen allekirjoittajaa. Sääntömuutoksia ja muita yhdistyslain 23 § mainittua asiaa esittävät aloitteet on jätettävä ennen kokouskutsun lähettämistä. Kokouskutsu lähetetään viimeistään neljä viikkoa ennen kokousta.

Valvoja: Ahto

Avatar
Riikka
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Kesä 09, 2017 1:49 pm

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja Riikka » Pe Kesä 09, 2017 1:51 pm

Kannatan aloitetta
Riikka Nieminen

usvi
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 12:07 am

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja usvi » Pe Kesä 09, 2017 2:07 pm

Espoon kuntavaaliehdokas Olli Kopakkala kannattaa aloitetta:

Kuva

Raoul
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 7:29 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja Raoul » Pe Kesä 09, 2017 2:43 pm

Valitettavasti nimet kerättiin, ennenkuin ehdin puolustautua omalla versiollani tapahtuneesta. Haluan kuitenkin tuoda esille, MIKSI käytökseni on ollut jopa vihaista viimeisen 2kk aikana.

Kun kuntavaalit olivat ohi, meni noin kaksi päivää siihen, että Facebookiin oltiin perustettu salainen, Piraattien ja Liberaalien välinen tukiryhmä, jossa oli tarkoitus neuvotella valtuustopaikan lisäksi saadusta luottamustoimista.

Aivan aluksi Liberaalipuolueen PJ ehdotti, että luottamustoimet jaettaisiin niin, että Liberaalit olisivat saaneet valita kaksi kolmesta tärkeimmästä luottamustoimesta, koska yhteislistamme vaaleissa toi tällaisen tuloksen. Valtuutettumme Petrus Pennanen oli käynyt tykkäämässä tästä ehdotuksesta, ja oli kommenttiensa perusteella hyvin ilmeisesti sitä mieltä, että ehdotus oli hyvä. Minun mielestäni tämä olisi ollut todella epäoikeudenmukainen päätös, eikä olisi kunnioittanut Piraattien saamaa huomattavaa enemmistöä äänistä (~2/3).

Perustan väitteeni sille, että Piraatit olivat olleet vaaliliitossa Liberaalien kanssa, josta ei oltu sovittu muuta, kuin vaalissa saatujen äänien laittamisesta yhteiseen pottiin. Liitto siis erääntyi tasan sillä hetkellä, kun äänestystulos oli vahvistettu ja Piraattien edustaja oli selvinnyt vaaliliiton ainoaksi voittajaksi, sillä liittomme sai vain yhden valtuutetun paikan. Korostan erityisesti sitä, että ainakin omaan harkintaani Liberaalien kanssa alunperinkään liittoon lähtiessä vaikutti se, että näytimme jo etukäteen liiton varmoilta voittajilta, ainakin Helsingissä. He siis lähtivät liittoon kansamme, jotta heillä olisi edes teoreettisia mahdollisuuksia pärjätä, mutta heidän eniten ääniä saanut ehdokkaansa hävisi siis aivan odotetusti Petrukselle.
-5  Helsingin ja Espoon PIR+LIB valtuutettujen tukiryhmä.jpg
-5 Helsingin ja Espoon PIR+LIB valtuutettujen tukiryhmä.jpg (127.77 KiB) Katsottu 11811 kertaa
-5  Helsingin ja Espoon PIR+LIB valtuutettujen tukiryhmä_2.jpg
-5 Helsingin ja Espoon PIR+LIB valtuutettujen tukiryhmä_2.jpg (206.37 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Kun pohjalla oli lisäksi se, että Petrus oli estänyt piirihallituksen puheenjohtajaa menemästä neuvotteluihin ja päätti ottaa sinne Liberaalien edustajan toisen piraatin sijaan, vastasin Juhani Kähärän toiveeseen ehkä pikkuisen tylysti, mutten todellakaan mitenkään "siltoja polttamalla". Lisäksi Petrus ei suostunut kommunikoimaan asiasta tämän salaisen ryhmän ulkopuolella, ei puhelimitse, tekstiviestitse tai edes FB:n privassa.

Keskustelun tuloksena, Liberaalipuolueen puheenjohtaja teki minusta silmätikun, kutsui minua kusipääksi ja kun vaadin häntä pyytämään anteeksi epäasiallista käytöstään, Petrus potkaisi minut ulos ryhmästä seuraavana päivänä. Kun hänelle kerrottiin, että piiriyhdistys päättää luottamustoimien jaosta, Petrus uhkaili jyräävänsä päätöksen olemalla valtuustoryhmän yksinvaltias.
Kähärä.jpg
Kähärä.jpg (162.92 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Piiriyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittu Ahto Apajalahti pelkäsi Petruksen loikkaavan TAI jyräävänsä yhdistyksen pääöksen ja siksi hänen mielestään tämän vaatimuksiin oli suostuttava. Petrus oli tuonut nämä mahdollisuudet myös itse esille, jos hänen "toiveita" ei kunnioiteta.

Tässä otteita hänen kanssaan käymistäni keskusteluista, tämän farssin suhteen:
Paskajatka.jpg
Paskajatka.jpg (119.88 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Ahto.jpg
Ahto.jpg (43.71 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Ahto2.jpg
Ahto2.jpg (97.29 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Ahto3.jpg
Ahto3.jpg (45.85 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Ahto4.jpg
Ahto4.jpg (143.13 KiB) Katsottu 11811 kertaa
Ahto5.jpg
Ahto5.jpg (140.35 KiB) Katsottu 11811 kertaa

viHannes
Viestit: 6
Liittynyt: To Kesä 04, 2015 8:16 pm

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja viHannes » Pe Kesä 09, 2017 4:39 pm

Minäkin alan lämmetä tämän käsittelemiselle uudelleen. Kannatan käsittelemistä.

Minulla ei ole mitään Raoulia vastaan ja pidän häntä monella tapaa hyvänä tyyppinä, mutta ..

Tässä on yksi asia, joka nyppii. Voiko hallituksessa istuva sanoa "Harkitse vielä osallistumistani puoluehallituksen toimintaan ..". Saa sitä harkitakin, jos syytä on. Omat perustelut harkinnalle ovat, että kaverit pettivät ympärillä ja joku on lähes täysi mulkku. No eihän sellaisessa seurassa voi mitään tehdä.

Jos TOYOTAn hallituksessa istuu kaveri, joka kertoo seuraavaksi harkitsevansa FORDin ostoa niin mitenkähän pitkään se kaveri istuu siellä TOYOTAn hallituksessa? Ei varmaan lisää jantterin suosioita, jos vielä kertoo uudelleen ja uudelleen, että osa kollegoista hänen ympärillä ovat paskamyrskyntekijöitä ja linssiinviilaajia.

Muuten en jaksa osallistua tähän kehityskesteluun vaikka sainkin kuulla henkilökohtaisesti palautetta siitä miten Helsingin piraateissa toimitaan. Minulta kysyttiin aika suoraan, että onko piirimme toiminta täysipäistä. Ei ollut mukavaa pahoitella tyylittömyyttä. Parannetaan yhdessä prosesseja niin ei tule törmäyksiä.
Viimeksi muokannut viHannes, Pe Kesä 09, 2017 5:49 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

akutalikka
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Heinä 06, 2015 12:22 pm

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja akutalikka » Pe Kesä 09, 2017 4:46 pm

Hämeestä myös kannatetaan aloitetta.
Tuomas Ali-Hokka
Aku Talikka

Ahto
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Touko 09, 2017 2:28 pm

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja Ahto » Pe Kesä 09, 2017 5:12 pm

Viestejäni on näemmä julkaistu täällä jostain syystä.

Se on ihan normaalia että puolueissa tulee hankauksia siitä miten sisäinen valintaprosessi menee kunnallisten luottamushenkilöiden valinnan suhteen. Sellaista sattuu paljon isommissakin puolueissa. Meillä näistä hankauksista päästiin yli Helsingin piraattien kokouksessa 12.5., jolloin tehtiin demokraattiset päätökset, jotka kaikki ovat hyväksyneet Raoulia lukuun ottamatta.

Tämän enempää en lähde viestejäni kontekstoimaan enkä selittelemään.

Petrus on aloittanut valtuustokauden erinomaisesti ja luotan häneen täysin.

Tuomas
Viestit: 25
Liittynyt: Pe Kesä 09, 2017 6:10 pm

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja Tuomas » Pe Kesä 09, 2017 6:16 pm

Piraattipuolueen Hämeen piiriyhdistyksen vpj Mikko Heikkilä kannattaa. Täten valtaosa Hämeen piiriyhdistyksen hallituksesta kannattaa uudelleenarviointia.
Screenshot_2017-06-09-18-05-49.png
Screenshot_2017-06-09-18-05-49.png (191.65 KiB) Katsottu 11677 kertaa

Avatar
Yaamboo
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Loka 21, 2014 9:43 am
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja Yaamboo » Pe Kesä 09, 2017 7:23 pm

Aloitetta on nyt kannattanut tarvittavat 10 henkilöä, joten asia tullaan käsittelemään kevään puoluekokouksessa.

Koska kyseessä on vaatimus hallituksen varajäsenen erosta, asiasta pitää olla maininta kokouskutsussa.

jesse
Site Admin
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Maalis 20, 2017 4:51 am

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja jesse » La Kesä 10, 2017 12:55 pm

usvi kirjoitti:
Pe Kesä 09, 2017 1:45 pm
Espoon kuntavaaliehdokas Olli Soppela kannattaa aloitetta:

Kuva
Jännää olettaa messengerin peukkutarraa kyllä-sanaksi, varsinkin, kun nuo usein ovat vahinkopainalluksia.

Lisäksi koen muuten erittäin ala-arvoisena, että tiivistät pitkän tarinan kahteen lauseeseen, ja pyydät ihmisiä sillä antamaan kannatusilmoituksensa tai ei. Lisäksi tuosta puuttuu linkki tähän topicciin, sekä mikä tärkeintä, Plommerin vastineeseen.

jesse
Site Admin
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Maalis 20, 2017 4:51 am

Re: Raoul Plommerin puoluehallitusjäsenyyden uudellenarviointi

Viesti Kirjoittaja jesse » La Kesä 10, 2017 1:11 pm

Ja sitten mun omaan kantaani:

En kannata.

Ymmärtääkö kukaan, että tuo fb-postaus oli hätähuuto, ja yritys kerätä huomiota asialla, kun kukaan Plommeria ei ole asiasta halunnut kuulla?

Vaalien jälkeen olen puolueessa havainnut, että vain enemmistön mielipide on sallittu, ja että toisenlaisten mielipiteitten esittäjät lynkataan verisesti. Näin koen, että on käynyt Plommerin tilanteessa. Mikäli häntä oltaisiin kuultu kunnolla, ei tämänkaltaista julkista purkautumista olisi koskaan tapahtunut. Juttelin Plommerin kanssa pitempään EuroDIGissä, ja ymmärrän nyt miksi hän näin on toiminut. Tottahan se on, että puolue meni antamaan sote-lautakuntapaikan liberaaleille, joka on erittäin äärioikeistolainen, vasten piraatteja geneerisesti, jotka ovat kallellaan melko vasemmalle. Lisäksi useat puolueen jäsenet, että myös vaalikontilla olleet ohikulkijat ovat ilmaisseet huolensa siitä, että toimimme Liberaalien kanssa yhdessä. Onko tämä se kuva, minkä haluamme antaa maailmalle?

Tässä on kaikilla hävettävää, niin Plommerilla, kuin kaikilla muilla puolueaktiiveilla. Plommerilla sen suhteen, että on tuonut viestinsä väärällä tavalla julki, meillä kaikilla muilla taas siinä, että olemme menneet vauhkomaiseen kulttimoodiin, emmekä ole osanneet kuunnella tai olla avoimia, joka on piraattiuden ydin.


Plommerilla on myös mielettömän hyvät suhteet kansainvälisesti, eikä meillä ole varaa menettää niitä.

Tässä oli vain pikaiset pari ajatusta, palaan illemmalla lisää.

Lukittu

Palaa sivulle “Kokousaloitteet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa