Ari "Ryde" Ryynänen ehdolla puoluehallituksen puheenjohtajaksi

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin.


Valvoja: Puoluehallitus

Alueen säännöt

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin.

Voit ilmoittautua ehdolle aloittamalla uuden aiheen tähän alle. Mainitse otsikossa, mihin rooliin (tai rooleihin) olet ehdolla (puoluevaltuuston jäsen; puoluehallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, jäsen tai varajäsen), ja kirjoita esittelyteksti itsestäsi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ilmoittautumisesi osoitteeseen info@piraattipuolue.fi

Halukkuudestaan tehtävään pitää ilmoittaa viimeistään 14.9.2020. Ehdokkailla oltava puolueen jäsenyys ja jäsenmaksu maksettuna.

Ryde
Puoluevaltuusto
Viestit: 12
Liittynyt: To Marras 05, 2015 6:46 pm
Paikkakunta: Rovaniemi

Ari "Ryde" Ryynänen ehdolla puoluehallituksen puheenjohtajaksi

Viesti Kirjoittaja Ryde » Ma Syys 14, 2020 9:56 pm

Voisiko Lapin jätkällä olla vetovoimaa, ainakin kokemusta esiintymisestä ja lehmän hermot. Monessa sopassa uitettu ja parissa keitettykin pitkän linja Piraatti, Lapin Piraattien perustaja ja itseoikeutettu dikt... Kapteeni, tietokoneasentaja, ohjelmistosuunnittelija, tietotekniikan inssi (AMK), muusikon tekele, karaokejuontaja, Joulupukin pikku apulainen ja vaikka mitä. Kaikesta tiedän vähäsen, yksityiskohdat selvitän tarvittaessa mutta ennen kuin teen päätöksiä.

En halua edes yrittää olla kaikessa mukana enkä kahmia kunniaa, haluan kaikki mukaan tekemään niitä asioita, joissa ovat hyviä, koska kukaan ei voi osata tai tietää kaikkea, ihan turha edes yrittää. Meidän tulee toimia yhdessä yksilöinä, vaikka olisinkin keulakuvana (toivottavasti laivavertaus upposi...). Yhdessä voimme näyttää että faktat ovat ladattu emmekä pelkää käyttää niitä.

Mie olen sellainen rento lupsakka viiskymppinen perheenisä Rovaniemeltä, huumorintajuinen, yhteistyökykyinen ja ilmeisesti kohtuullista seuraakin. Tulen ihmisten kanssa toimeen vaikka ajatukset olisivat eri raiteilla, tämä on puheenjohtajalle melkoisen tärkeä taito.

Kysyä aina saa, kaikkea ei itse välttämättä huomaa kertoa.


Palaa sivulle “Ilmoittautumiset puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija