Ari-Martti Hopiavuori ehdolla puoluevaltuustoon (pj, jäsen, varajäsen)

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin.


Valvoja: Puoluehallitus

Alueen säännöt

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin.

Voit ilmoittautua ehdolle aloittamalla uuden aiheen tähän alle. Mainitse otsikossa, mihin rooliin (tai rooleihin) olet ehdolla (puoluevaltuuston jäsen; puoluehallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, jäsen tai varajäsen), ja kirjoita esittelyteksti itsestäsi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ilmoittautumisesi osoitteeseen info@piraattipuolue.fi

Halukkuudestaan tehtävään pitää ilmoittaa viimeistään 14.9.2020. Ehdokkailla oltava puolueen jäsenyys ja jäsenmaksu maksettuna.

AriMartti
Puoluevaltuusto
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Touko 11, 2015 9:17 pm

Ari-Martti Hopiavuori ehdolla puoluevaltuustoon (pj, jäsen, varajäsen)

Viesti Kirjoittaja AriMartti » To Elo 13, 2020 10:26 am

Haen jatkokautta puoluevaltuuston puheenjohtajana. Tarvittaessa olen käytettävissä myös muuten puoluevaltuustoon, jäsenenä tai varajäsenenä.

Ensimmäinen toimikauteni, ja samalla myös koko puoluevaltuuston ensimmäinen toimikausi, on mielestäni mennyt puolueen näkökulmasta oikein hyvin: Piraattipuolue on edelleen olemassa Piraattipuolueena. Velvollisuudentuntoisena ja byrokratiat tuntevana ihmisenä puoluevaltuuston toiminta sopii minulle oikein mainiosti. Sääntömääräiset kaksi kokousta vuodessa ovat rutiininomaisia ja mukavia tapahtumia järjestää sekä valmistella. Kevätkokouksessa käydään läpi puolueen tilinpäätös ja toimintakertomus edelliseltä tilikaudelta sekä myönnetään puoluehallitukselle tili- ja vastuuvapaus. Syyskokouksessa sitten hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle tilikaudelle, joten puoluevaltuustolla on erinomainen mahdollisuus sääntöjen puitteissa tarkastella tulevaa ja mennyttä.

Puoluevaltuusto myös linjaa puolueen toiminnan kannalta merkittäviä poliittisia päätöksiä ja selvittää tarvittaessa jäsenistön mielipidettä omien päätöksiensä tueksi. Teimme niin, kun teimme vuosi sitten loppukesästä laajahkon jäsenkyselyn, johon saimme vastauksia mielestäni oikein hyvin ja pystyimme puoluevaltuustona tukeutumaan oikein hyvin kyselyn tuloksiin loppuvuodesta 2019.

Puoluevaltuuston kokoukset striimattiin YouTubeen ja niihin pystyi osallistumaan etänä jitsin yli äänivaltaisena. Näen, että vahvuuteni puoluevaltuuston työssä on juuri etäosallistumisen tukeminen ja periaatteellisella tasolla läpinäkyvään toimintatapaan sitoutuminen.

IRC: AriMartti Facebook: https://www.facebook.com/arimartti Twitter https://twitter.com/AriMartti
email: ari-martti.hopiavuori(at)piraattipuolue.fi

Palaa sivulle “Ilmoittautumiset puoluehallituksen ja puoluevaltuuston vaaleihin”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija