Jari Robson, avautuminen & ilmoittautuminen

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallituksen jäsenen tai varajäsenen vaaliin.

Voit ilmoittautua ehdolle aloittamalla uuden aiheen tähän alle. Kirjoita esittelyteksti itsestäsi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ilmoittautumisesi osoitteeseen info@piraattipuolue.fi

Viimeinen mahdollisuus osallistua 16.11.2019. Ehdokkailla oltava puolueen jäsenyys ja jäsenmaksu maksettuna.


Valvoja: Puoluehallitus

Avatar
JarJar
Puoluehallitus
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Helmi 13, 2019 4:08 am
Paikkakunta: Vantaa

Jari Robson, avautuminen & ilmoittautuminen

Viesti Kirjoittaja JarJar » La Marras 16, 2019 4:26 am

Tervehdys,

Nyt kun ollaan tässä pisteessä Ari-Martin aloitteesta johtuen ja puheet mahdollisesti fuusioitumisesta on tapetilla, on sopivaa puhua näistä aiheista:

Minä kuin monet muut ovat huolestuneita puolueen tilasta ja tulevaisuudesta, joka huoli näkyy eri kanavilla. Toisin kuin jotkut, olen harmistunut siitä, että tehtiin peruuttamaton aloite uuden puoluekokouksen järjestämisestä epäluottamukseen perustuen sen sijaan, että asiasta olisi kunnolla keskusteltu puolueen sisällä - koko asiasisältöä olisi voitu käydä tarkemmin epävirallisia kanavia pitkin virheiden ja väärinymmärryksen välttämiseksi, jonka lisäksi olisin toivonut toteutuneen aloitteen sijasta puoluevaltuuston vaativan virallisessa kokouksessa selvennystä fuusiosuunnitelmista puoluehallitukselta - koko puoluevaltuusto ymmärrykseni mukaan osaksi on juurikin tällaisia asioita varten pystytetty, mutta tässä tapauksessa sivuutettiin täysin. Tietysti jokaisella on oikeus lähteä tekemään vastaavia aloitteita ja etsiä kannatusta niille, ettei siinä mitään. Epäluottamusäänestyksen sijasta olisin vaan toivonut enemmän rakentavaa keskustelua koko aiheesta, puolueen lähitulevaisuuden näkymistä, uhista ja mahdollisuuksista, joita varmasti tullaan nyt sentään enemmissä määrin käymään.

Sivusta seuraajana nähnyt, että nykyisen hallituksen alta on käytännössä vedetty matto alta, joka on aiheuttanut omanlaisena kaaoksen puolueen sisällä, ja tämä on luonut pahaa verta jäsenten välille sekä vahingoittanut vakavasti yhteishenkeä - toki myös jo pelkkä ajatus fuusioitumisestakin on ollut jo sellaisenaan kahteen leiriin jakava. Kuitenkin kaaos on syntynyt, mikä toki synnyttää uusia mahdollisuuksia ja vaihtuvuutta, mutta en näe sen olevan silti hyödyllistä meidän pienelle puolueelle, sillä ihmiset ovat meidän resursseista kaikkein arvokkaimpia, joita meillä ei ole varaa menettää yhtään enempää niin tahattomilla kuin tahallisilla teoilla. Aloite kokonaisuudessaan on toki ymmärrettävä ja puolustettava, mutta harmillisesti aloitteesta paljastuu maastoutettu henkilöön kohdistuva antipatia. Seurauksia olisi voitu myös miettiä paljon enemmän.

Nyt tilanne vielä on sellainen, että edelleenkin jäsenten välillä vallitsee eroavaisuuksia ymmärryksessä mahdollisesta fuusioitumisesta liberaalien kanssa, mutta silti sillä ymmärryksellä äänestetään puoluehallituksen epäluottamuksesta, mikä ei minun järkeen käy. Toivon siis vähintään puoluekokouksessa satsattavan reilusti aikaa ko. aiheen taustojen ja argumenttien puolin ja toisin esille tuomiseen, jotta kaikki jäsenet saisivat asiasta mahdollisimman selkeän kuvan ennen äänestämistä.

Jos nyt sitten päädytään valitsemaan uusi hallitus, toivon kovasti nykyisen hallituksen asettuvan ehdolle haluamiinsa paikkoihin.

Myös tällä kirjoituksella ilmoitan itseni ehdolle hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi. Vaikka olen puolueessa aika uusi ihminen ilman suurempia meriittejä, tarjoan maalaisjärkeä ja etenkin mahtavaa jälkiviisautta. En kuitenkaan halua sen enempää mainostaa tässä itseäni, mutta vastailen toki, jos tulee kysyttäviä.

Ystävällisin terveisin,

Jari Robson, 31, Uusimaa

P.S. Luonnollisesti jos tulisin valituksi, eroaisin puoluevaltuustosta.
P.P.S. Toivottavasti nyt tästä koettelemuksesta selvitään vain mustelmilla ja jatketaan matkaa viisaampina. :roll:


Petrus
Viestit: 22
Liittynyt: To Marras 05, 2015 6:26 pm

Re: Jari Robson, avautuminen & ilmoittautuminen

Viesti Kirjoittaja Petrus » La Marras 16, 2019 9:13 pm

Olen täysin samaa mieltä, että epäselvyydet olisi pitänyt selvittää kysymällä ja keskustelemalla. Nyt puoluevaltuuston puheenjohtaja heitti virallisen puoluekokousaloitteen hallituksen uudelleenvalitsemiseksi perusteluina henkilökohtaiset syytökset aivan out-of-the-blue, ilman minkäänlaista koordinointia, kyselyä tai keskustelua hallituksen kanssa. Tämä on missä tahansa organisaatiossa järjetön ja tuhoisa toimenpide, jolla pilataan luottamus organisaation sisällä.

Kyseistä toimintaa, missä ei edes kysytä asioita tai pyritä selvittämään niitä, vaan laitetaan suoraan vahvoilla, paikkaansapitämättömillä henkilökohtaisilla syytöksillä virallinen epäluottamuslause koko hallituksen erottamiseksi, voi hyvin perustein kutsua järjestöhäiriköinniksi. Ja vieläpä sen pahimmaksi muodoksi, joka jo valmiiksi herkässä tilanteessa esitettynä voi helposti tuomita koko organisaation tuhoon. Mikään organisaatio ei voi jatkaa jos asioita yritetään hoitaa erottamalla suoraan luottamushenkilöt sen sijaan että ihmisten kanssa keskusteltaisiin normaalisti ja asiallisesti.

Kiitos paljon hyvin perustellusta hakemuksestasi. Toivottavasti sinut valitaan hallitukseen.


Nyos
Piiriyhdistyksen hallitus
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Touko 10, 2017 2:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jari Robson, avautuminen & ilmoittautuminen

Viesti Kirjoittaja Nyos » La Marras 16, 2019 9:59 pm

Asioista kyllä kyseltiin noin kesäkuusta alkaen sinulta ja hallitukselta, mutta vastauksia ei joko saatu taikka ne olivat täysin kieltäviä, että mitään tälläistä yhdistymistä ei ole suunnitteilla. Näistä ristiriitaisista tiedoista seurasi se syvä epäluottamus, joka osoittautui aiheelliseksi jokin aika sitten, kun ns yhdistymisehdotus tuli vihdoin julkiseen keskusteluun.

Useasti myös ehdotettiin, että jäsenistöä voisi ottaa keskusteluun mukaan aiemmin (kuten libit tekivät omiensa kanssa) ja toisaalta muistutettiin, että tämä on niin perusteellinen mielipiteitä jakava aihe, että siitä voisi pitää esim neuvoa-antavan jäsenäänestyksen. Kaikki tämä ja paljon muuta yritystä ennen aloitetta. Aloitteeseen päädyttiin vasta, kun tilanne alkoi näyttää niin epätoivoiselta, että jäsenien mielipiteillä ei olisi merkitystä.

Monta muutakin seikkaa on, mutta tuossa nyt tuo ydin omasta näkökulmastani.


Jarille tervetuloa ja kiitos asettautumisesta ehdolle!


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoittautumiset puoluehallituksen jäsenen tai varajäsenen vaaliin”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija