[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3781: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression'
Piraattipuolueen foorumi • Kokouskutsu
Sivu 1/1

Kokouskutsu

Lähetetty: To Loka 17, 2019 9:01 pm
Kirjoittaja AriMartti

Hyvä Piraattipuolueen jäsen

Tervetuloa jäsenistön aloitteesta kutsuttuun ylimääräiseen Piraattipuolueen puoluekokoukseen lauantaina 30.11.2019 kello 10.30 Töölön kirjaston Mika Waltari -saliin, osoitteeseen Topeliuksenkatu 6, Helsinki.
Lisätietoa ja taustaa kokouksen vireillepanosta puolueen keskustelupalstalla osoitteessa: https://foorumi.piraattipuolue.fi/viewt ... =71&t=1347

Huom! Syksyllä 2018 hyväksytyn sääntömuutoksen myötä puoluekokouksessa ovat äänivaltaisia vain ne jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen ja maksaneet jäsenmaksunsa viimeistään 16.11. Ilmoittaudu kokoukseen osoitteessa: https://forms.gle/Sz6j3kED8kcsWyY4A

Puoluehallitukseen ehdolle haluavien on ilmoittauduttava keskustelupalstalla viimeistään 16.11. Ilmoittaudu puoluehallitusehdokkaaksi osoitteessa: https://foorumi.piraattipuolue.fi/viewforum.php?f=74

Kokouksessa käsitellään myös kaksi sääntömuutosta, lisätiedot näistä tämän viestin lopussa.

Jäsenmaksutilanteesi voit tarkistaa seuraavasti:

 1. Kirjaudu jäsenrekisteriin osoitteessa https://secure.membook.fi/ tai rekisteröidy tämän viestin lopussa olevasta linkistä.
 2. Kun olet kirjautunut Membookiin, valitse ylävalikosta Yhteisösi -> Piraattipuolue.
 3. Valitse sivuvalikosta "Omat laskut". Jos näet avoimen laskun, maksa se. Jos näet tekstin "Maksettu", jäsenmaksusi on maksettu.
 4. Tarkista myös yhteystietosi ja muut asetuksesi Membookissa.

Jos et pysty käyttämään keskustelupalstaa, ilmoittautumislomaketta tai jäsenrekisteriä, ota yhteyttä osoitteeseen info@piraattipuolue.fi.

Kokouksen esityslista:

Aika: 30.11.2019 klo 10.30
Paikka: Töölön kirjaston Mika Waltari -sali, Topeliuksenkatu 6, Helsinki

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
  2.1. Kokouksen puheenjohtaja
  2.2. Kokouksen sihteerit
  2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Puolueen toiminnan kehittämisehdotukset
 6. Sääntömuutokset
 7. Äänestys rekisteröidyn puolueen lakkauttamisesta*
 8. Puoluehallituksen vaali*
 9. Kokousaloitteet
 10. Kokouksen päättäminen
  *Jäsenaloitteen esityslistalle vaatimat asiat.

Kokouksessa käsiteltävät sääntömuutokset:

16§ Eurovaalien ehdokasasettelu
Muutetaan muotoon:
Puoluehallitus päättää vaaliliitoista europarlamenttivaaleissa. Puolueen ehdokkaat europarlamenttivaaleissa valitaan jäsenäänestyksellä. Jäsenäänestystä ei kuitenkaan järjestetä, jos siihen nimettyjen ehdokkaiden määrä on enintään se, mitä puolueella on oikeus asettaa ehdokkaita europarlamenttivaalissa tai, mikäli puolue on vaaliliitossa, vaaliliittosopimuksen mukainen puolueelle osoitettu ehdokasmäärä. Tällöin puoluekokous asettaa puolueen ehdokkaiksi europarlamenttivaaleissa kaikki jäsenäänestykseen nimetyt henkilöt.

Perustelu:
Sääntöjen nykyinen muoto ei huomioi mahdollisuutta vaaliliiton muodostamiseen, joten sääntöjä on syytä tarkentaa jotta prosessi jäsenäänestyksen ja vaaliliiton suhteen on selkeämpi.

11§ Puoluevaltuuston valitseminen ja sen kokousten koollekutsuminen
Muutetaan puoluevaltuuston kevätkokouksen ajankohdaksi touko-heinäkuu.

Perustelu:
Nyt sääntöihin kirjatulla aikarajoitteella on erittäin todennäköistä että tilinpäätös ei ehdi valmistua kokouksessa käsiteltäväksi.

Puoluehallitus