PoSIO-päivät 12.10.2019

Valvoja: Lapin piiriyhdistyksen hallitus

Ryde
Puoluevaltuusto
Viestit: 14
Liittynyt: To Marras 05, 2015 6:46 pm
Paikkakunta: Rovaniemi

PoSIO-päivät 12.10.2019

Viesti Kirjoittaja Ryde » To Syys 26, 2019 1:27 am

Nyt olisi mahdollisuus tehdä meitä tunnetuksi innokkaille opiskelijoille (ainakin osa muistaa seuraavana päivänä mitä tapahtui...). Pohjois-Suomen Insinööriopiskelijapäivät (myöh. PoSIO) järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä, Joulupukin kotikaupungissa. Kyseessä on pääsääntöisesti ulkoilmassa tapahtuva reipashenkinen muutaman tunnin rastikisailu, jossa Lapin Piraatit ovat pari kertaa olleet mukana rastivahteina.

Koska kyseessä on perinteinen opiskelijatapahtuma, on luonnollista että kaikki osallistujat ovat vakavalla mielellä ja luonnollisesti ilman mitään päihdyttäviä aineita liikkeellä, eikä näitä aineita myöskään lahjontapisteiden toivossa rastivahdeille tarjota. Suosittelen osallistujille joukkoliikenteeseen tutustumista ja minulta saa tarvittaessa taksin numeron...

Haussa on tosiaan 2-3 rastivahtia kaveriksi, aiheena on perinteisesti ollut Lappi-aiheinen tietovisa, tosin ehdotuksia otetaan vastaan. Mikäli haluat tulla osallistumaan kauempaa, yritän auttaa majoituksen järjestämisessä. Luonnollisesti jos olet insinööriopiskelija, älä missaa mahdollisuutta tulla tutustumaan Lapin porukkaan, vaikka olisitkin kiertämässä opiskelijatovereittesi mukana.

Terveisin,
Ari "Ryde" Ryynänen
Lapin Piraattien Dikt... eiku Kapteeni.


Palaa sivulle “Lappi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija