Tapahtuma/toiminta/mielenosoitus ehdotus

Tiedot Piraattipuolueen tapahtumista ja muusta toiminnasta, esimerkiksi mielenosoituksista ja vaalipaneeleista.
ghaden
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Touko 02, 2016 9:15 pm

Tapahtuma/toiminta/mielenosoitus ehdotus

Viesti Kirjoittaja ghaden » Ke Touko 04, 2016 10:36 am

Perustelen ensin hieman miksi piraateille ehdottelen.

Oletan että tieto-taitoa polkaista tällainen projekti käyntiin löytyy puolueväestä toisin kuin itseltäni, jolla ei ole edes naamakirjaa tahi muita sosiaalisenmedian tilejä.
Oletus on myös että ns vanhoja puolueita ei tämän laajan ja sekalaisen ihmisryhmän asiat kiinnosta kuin siinä muodossa että kuinka saadaan tilastot näyttämään näteiltä.
Tein myös piraatti testin josta tulos 100% piraatti :)

Sitten itse ehdotelmaan tai ajatuksen poikaseen jota saa toki kasvattaa ja kehittää.
Suomessa on valtava määrä ihmisiä, ymmärtääkseni kymmeniä tuhansia, jotka tekevät työmarkkinakorvauksella+9€ töitä, eli palkatta.
Heillä ei kartu mitkään työsuhde-edut kuten eläke tai lomat, eikä heillä ole lakko-oikeutta. (Lienee ainoa töitä tekevä ryhmä jolla ei ole lakko-oikeutta?)
Kuitenkin näitä palkattomia töitä tehdään myös tärkeissä tehtävissä esimerkiksi kunnissa ja kaupungeissa lapsien ja vanhusten parissa-.

Tämä ryhmä pitäisi saada yhdistettyä yhteiseen lakkorintamaan edes pariksi päiväksi, viikko olisi parempi, niin huomattaisiin että heidänkin työpanostaan tarvitaan ja ehkä sitten voitaisiin saada myös suurempi osa kansasta heräämään palkattoman työn ongelmiin ja loppuviimeksi vaikkakin varmaan turha toive myös palkaa ihmisille jotka työskentelevät nyt palkatta.

Nyt jos koskaan olisi otollinen aika saada kansalaiset hereille asiassa kun palkkatöissäkin olevat ovat purnaneet työnäytettä vastaan.
Todellisuudessa kaikki palkaton työ vie tarpeen palkallisesta työstä tapahtui se sitten työkokeilu, työharjoittelu, työnäyte, kuntouttava työtoiminta tmv nimikkeen alla.

Olisipa mahtavaa jos tarttuisitte ajatukseeni mutta ymmärrän toki että 9eurolaisten lakkoa ei niin vaan järjestetä koska näillä ihmisillä ei välttämättä ole taloudellisesti mahdollista osallistua lakkoiluun kun tuet eli ainoat tulot viedään lakkoilusta.

Kaikesta huolimatta, hyvää kevättä.
Ghaden

Palaa sivulle “Tapahtumat & toiminta”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija