Satu Immonen ehdolla puoluehallitukseen (hj/hvj)

Alue ehdokasilmoittautumisille puoluehallitusvaaleihin. Puoluehallituksen toimijat osallistuvat puoluehallituksen kokouksiin (ircissä ja sähköpostitse), valmistelevat yhteistuumin lausuntoja ja hoitavat muita luottamustehtäviä.

Halukkuudestaan pitää ilmoittaa viimeistään 14.3.2018.

Otsikoi luomasi ketju Nimi + tehtävä(t) johon ehdolla. Lyhenteet tarvittaessa PJ, VPJ, HJ, HVJ.

Valvoja: Ahto

Avatar
kivasatu
Puoluehallitus
Viestit: 49
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 7:58 am
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Satu Immonen ehdolla puoluehallitukseen (hj/hvj)

Viesti Kirjoittaja kivasatu » Ti Maalis 13, 2018 9:17 pm

Tarjoudun puoluehallitukseen jäseneksi tai varajäseneksi.

Olen ollut piraattitoiminnassa mukana vuodesta 2010 ja hallitukseen minut on valittu 2012 lähtien joka kerta. Luulen edustavani sitä pitkän ajan osaamista, jota hallitus osaksi tarvitsee toiminnassaan. Tunnen myös puoluekentältä melko paljon väkeä, mistä saattaa olla hyötyä etsittäessä tekijöitä erilaisiin tehtäviin. Parhaimmillani olen sihteerintyyppisissä järjestelytehtävissä.

Opiskelen tällä hetkellä erittäin joustavasti (nyt vain verkkokursseja), joten voin tarvittaessa antaa joustoa myös puoluetehtäviin. Muista tehtävistäni mainittakoon, että olen Helsingin kulttuurijaoston varajäsen, ja toiminut aikaisemmin mm. Helsingin piraattien puheenjohtajana. Nyt jo päättyneessä lautamiestehtävässäni olen saavuttanut herastuomarin arvonimen.

Puoluehallitukseen toivon yhteistyökumppaneikseni sellaisia piraatteja, joilla on varmasti aikaa ja voimia tehtävien hoitamiseen. Puolueen kasvaessa tullee työmäärä hallituksessakin lisääntymään, joten pelkästään tittelin perässä olevia ei tulisi valita. Kannattanee myös miettiä, millaisen loven piiriyhdistysten pyörittämiseen käyttettävään aikaan tekee se, että piiriyhdistysaktiiveja valitaan myös puoluehallitukseen.


Satu Immonen
satu.immonen@piraattipuolue.fi
PirateIRC:ssä kivasatu

Palaa sivulle “Ilmoittautumiset puoluehallitukseen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija