Petra Salmi ehdolla puoluehallituksen varajäseneksi

Puoluekokouksessa valitaan vaaleilla yksi puoluehallituksen varajäsen. Ilmoittautumiset ehdokkaiksi esittelyteksteineen tähän keskusteluketjuun.

Valvoja: Ahto

petra
Puoluevaltuusto
Viestit: 6
Liittynyt: La Touko 16, 2015 9:29 pm

Petra Salmi ehdolla puoluehallituksen varajäseneksi

Viesti Kirjoittaja petra » La Heinä 08, 2017 11:40 pm

Olen 38-vuotias helsinkiläinen tekstinsuunnittelija, piraattiaktiivi vuoden 2015 eduskuntavaaleista alkaen ja Helsingin Piraattien hallituksen jäsen kevääseen 2017 saakka. Kevään 2017 kuntavaaleissa suunnittelin ja toteutin osana grafiikkatiimiä tekstisisällöt ja visuaalisen ilmeen puolueen vaalikampanjaan; vaalijulisteisiin, flyereihin ja sosiaalisen median kansikuviin yms.

Olen osallistunut puolueessa monenlaiseen toimintaan vaalivalvojaisten järjestelystä tapahtumissa telttailuun, somepäivitykseen ja korttikeräyksiin, mutta tällä hetkellä koen omimmaksi tehtäväkseni markkinointiviestinnän ja graafisen materiaalin suunnittelun, joita toivon voivani jatkaa myös seuraavissa vaaleissa ja projekteissa.

Asetun ehdolle puoluehallituksen varajaäseneksi, jotta voisin tässä tehtävässä toimia yhteyshenkilönä viestintä- ja grafiikkatiimin ja hallituksen välillä, sekä päästäkseni oppimaan ja tutustumaan puoluehallituksen toimintaan.

Lukittu

Palaa sivulle “Ilmoittautumiset puoluehallituksen varajäsenvaaleihin”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija