Sivu 1/1

Varsinais-Suomen Piraatit ry:n hallitukseen kaudelle 2018

Lähetetty: Ma Marras 27, 2017 5:32 pm
Kirjoittaja Timo Hellman
Varsinais-Suomen Piraatit valitsee hallituksen vuodelle 2018 jäsenkokouksessa 20.12. 2017 Turussa, Panimoravintola Koulun Historian luokassa klo 18.30 (Eerikinkatu 18, 20100 Turku).

Kokouksessa valitaan puheenjohtaja, 1-2 varapuheenjohtajaa ja kokouksessa sovittava määrä hallituksen varsinaisia ja varajäseniä.
Ilmoittautumiset tähän ketjuun tai sähköpostitse os. varsinais-suomi(ät)piraattipuolue.fi.

Re: Varsinais-Suomen Piraatit ry:n hallitukseen kaudelle 2018

Lähetetty: Ma Marras 27, 2017 10:19 pm
Kirjoittaja Timo Hellman
Timo on käytettävissä edelleen varapuheenjohtajaksi / hallitukseen.
Jos joku muu haluaa harjoitella vpj:nä oloa, en riitauta asiaa äänestykseen vaan suostun.

Re: Varsinais-Suomen Piraatit ry:n hallitukseen kaudelle 2018

Lähetetty: Su Joulu 03, 2017 12:17 pm
Kirjoittaja k4rv1n3n
Ilman suurempia esittelyitä, pyrin piirihallitukseen varajäseneksi.

En aio pyrkiä piirihallituksen puheenjohtajaksi. Kuluvan vuoden aikana olen tullut tulokseen, ettei minusta enää löydy sitä energiaa, mikä piirin eteenpäin viemiseksi tarvitaan. Tästä hyvänä osoituksena se, että ne hallituksen kanssa keväällä vaalien jälkeen sovitut toimet näkyvyyden lisäämiseksi jäi toteuttamatta, mistä puheenjohtajana kannan viime kädessä vastuun. Katson että varajäsenen paikalta tietotaitoni piiri- ja puoluetoiminnasta, sekä muu osaamiseni on edelleen piirihallituksen käytettävissä.

Omista vaikeuksistani huolimatta piiriyhdistys sen sijaan voi paremmin kuin koskaan. Turkuun on ajautunut uusia aktiiveja, kalusto on täysi ja nätisti varastossa lähtövalmiudessa, sisäisen viestinnän puitteet on kunnossa, eikä verkkosivuiltakaan puutu muuta kuin tasaisesti kehittyvä sisältö. Myös jäsenmäärä näyttäisi edelleen kasvaneen tasaisen maltillisesti.

Mielestäni tulevalla kaudella keskiössä tulisi olla näkyvän toiminnan lisääminen niin Turussa kuin muissakin vaalipiirin suurimmissa kaupungeissa, tavoitteena laajentaa ehdokaspohjaa tulevia vaaleja varten. Tätä tarkoitusta varten toivoisin, että hallitukseen pyrkisi toiminnanjohtajan roolista kiinnostunut henkilö, jolla on halua ja kykyä kutsua koolle niin pieniä kuin suuriakin kokoontumisia.

Re: Varsinais-Suomen Piraatit ry:n hallitukseen kaudelle 2018

Lähetetty: Ma Joulu 04, 2017 1:06 am
Kirjoittaja Kaukamieli
Käytettävissä hallituslaiseksi tai varalle.

Lapista karkasin tänne etelään (taas) kesällä. Puoluehallituksen jäsen ja puolueen tiedottaja.

Aktiivisuus ollut kuitenkin vähän syklittäistä. En usko että minkäännäköisiin puheenjohtohommiin kykenisin. Turkukin vähän uusi tuttavuus vielä.

edit: Eli Olli Markkanen oli nimi.