Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Piiriyhdistysten kokouskutsut yms. -asiat tänne. Puoluekokousasiat omassa osiossa!

Valvoja: Ahto

Ahto
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Touko 09, 2017 2:28 pm

Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Viesti Kirjoittaja Ahto » Ti Touko 07, 2019 11:35 am

Hallitus kutsuu Helsingin piraattien vuosikokouksen koolle tiistaiksi 28.5.2019 kello 17.30 Rikhardinkadun kirjaston kokoushuoneeseen (Rikhardinkatu 3, Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli valitaan uusi hallitus, hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018 sekä päätetään toimintasuunnitelmasta ja tulo- ja menoarviosta kuluvalle vuodelle.

Tapahtumatiedot ja vapaaehtoinen ennakkoilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/379848369283867/

Kokousasiakirjat:

Esityslista
Liite 1: Tilinpäätös 2018
Liite 2: Vuosikertomus 2018
Liite 3: Toiminnantarkastajan lausunto
Liite 4: Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio 2019

Ilmoittautuminen hallitukseen:

Mikäli haluat asettua ehdolle hallitukseen, jätä hakemus mahdollisimman hyvissä ajoin tähän viestiketjuun. Mikäli hakemuksen laittaminen keskustelufoorumille ei onnistu, voit ilmoittaa ehdolle asettumisestasi myös sähköpostitse osoitteeseen helsinki [ät] piraattipuolue.fi.

Hakemuksessa tulisi kertoa:
- Nimi, ikä, ja mielellään kaupunginosa, jossa asut.
- Mitä luottamustoimia sinulla on aiemmin ollut / on tällä hetkellä Piraattipuolueessa / piiriyhdistyksissä / Piraattinuorissa, ja oletko ollut Piraattipuolueen ehdokkaana vaaleissa.
- Lyhyesti ammatti- ja koulutustaustasi sekä mahdolliset muut luottamustoimesi.
- Miten kehittäisit Helsingin piraattien toimintaa. (Erityisesti puheenjohtajaksi / varapuheenjohtajaksi hakevat.)
- Miten toimisit yhteistyössä valtuustoryhmän luottamushenkilöiden (kaupunginvaltuutettu, varavaltuutetut, lautakunta-, jaosto- ja toimikuntajäsenet) kanssa piraattien poliittisten tavoitteiden edistämiseksi Helsingissä. (Erityisesti puheenjohtajaksi / varapuheenjohtajaksi hakevat.)

Terveisin

Ahto Apajalahti
Puheenjohtaja
Helsingin piraatit

vhautaka
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Loka 13, 2014 3:56 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Viesti Kirjoittaja vhautaka » Ti Touko 07, 2019 12:21 pm

Ilmoittaudun ehdolle varapuheenjohtajaksi, varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi.

Näitä Helsingin piraattien asioita on tullut touhuttua jo vuosikaudet, ja koen olleeni jokseenkin hyödyksi joten en ajatellut jättää kesken. Itselläni pääpaino on konkretiassa; asioiden järjestämisessä, logistiikassa ja fyysisessä tekemisessä.

Olen toiminut Hepin varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä useita kausia, sekä puoluehallituksen varsinaisena ja varajäsenenä (tällä hetkellä varsinaisena). Ehdolla olen ollut kaikissa eduskunta-, kunta- ja eurovaaleissa vuodesta 2011 saakka (en kuitenkaan tämän vuoden eurovaaleissa).

Toimin tällä hetkellä Helsingin kaupungin digitalisaatiotoimikunnassa piraattien mandaatilla. Valtuustoryhmän nykyinen toiminta on loistavaa; itselläni on kuitenkin huikean huonot mahdollisuudet osallistua kokouksiin työaikana, ja Facebookia pidän äärimmäisen haitallisena ja täysin sopimattomana alustana minkäänlaiseen kommunikointiin.

Pidän erittäin toivottavana, että jatkamme tulevaisuudessakin yhteistyötä muiden vakavasti otettavien ja asiallisten pienpuolueiden kanssa.

Toivon uudelta hallitukselta erityisesti toiminnan jatkamista ja kasvattamista entisestään tulevina "välivuosina", jotta voimme varmistaa kannatuksen kasvun tulevissakin kuntavaaleissa.

- Ville Hautakangas, tietotekniikka-asiantuntija, 41v, Kallion ja Harjun rajoilta (00510)

(edit: lisäsin myös nuo tiedot joita ilmoittautumisohjeessa nimenomaan pyydettiin)

kivasatu
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 7:58 am

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Viesti Kirjoittaja kivasatu » Ma Touko 20, 2019 5:31 pm

Haen Helsingin piraattien hallitukseen. Täydennän hakemustani vielä ennen kokousta.

Satu Immonen
satu.immonen@piraattipuolue.fi
https://piraattipuolue.fi/ihmiset/satu-immonen/
PirateIrcissä kivasatu

Avatar
Peit
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Kesä 07, 2016 10:06 am

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Viesti Kirjoittaja Peit » To Touko 23, 2019 2:34 pm

Olen Pauli Eronen, 42 vuotias IT guy itä-pasilasta ja haen helsingin piraattien hallitukseen jäseneksi/varajäseneksi

Olen tällä hetkellä Piraattipuolueen hallituksen varajäsen ja varataloudenhoitaja. Olen Helsingin piraattien varapuheenjohtaja ja helsingin käräjäoikeuden lautamies. Olin ehdokkaana kunnallisvaaleissa helsingissä.

Koulutukseltani olen peruskoulusta valmistunut sillä markkinointimerkonomi opintoni jäi aikoinaan kesken. Viimeisin ammattinimike oli IT Lead mutta IT Engineerinä itseäni pidän eniten. Olen ollut luottamusvaltuutettu ja työsuojeluvaltuutettu. Tällä hetkellä olen työtön ja opiskelen omaehtoisesti amazon web services sertifikaattia varten.Muut luottamustoimeni: olen Peliala Ry:n puheenjohtaja (insinööriliiton jäsenjärjestö).

Haluan olla mukana kehittämässä toimintaa ja auttamassa kaikessa missä voin ja ehdin.

Nyos
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Touko 10, 2017 2:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2019

Viesti Kirjoittaja Nyos » To Touko 23, 2019 10:31 pm

Pienen pohdinnan jälkeen olen tullut tulokseen, että mielelläni jatkaisin HePin hallituksessa kolmannenkin kauden, mikäli vain äänionni eli äänestäjät näin suovat.

Olen ollut Hepin hallituksen jäsen nyt pari kautta (alkaen 2017) ja myös Hgin käräjäoikeudessa lautamies melkein yhtä kauan. Olin jonkun aikaa pipuhallituksessa, mutta valitettavasti oli pakko erota sieltä noin puolen vuoden kipuilun jälkeen, joten hyvänä puolena se vapauttaisi taas paremmin aikaa ja energiaa HePille.

Uskon, että erityisesti tässä ketjussa aiemmin ilmoittautuneiden kanssa hallitustyöskentely ja muu toimiminen olisi varsin antoisaa. Aiemman hallituskokemukseni perusteella vhautaka on aina vakaa mahtistyyppi ja Peit on muuten vaan huippuli, ylisymppis (IT-)tuki-ihme. Satun kanssa taas on yhteistyö aina onnistunut sulavan loisteliaasti, esimerkiksi viime kuukausina ollessamme ensin Hgin piirin eduskuntavaaliasiamiehinä ja sitten sama EU-vaalien osalta. Siksi toivonkin, että Satu hakee piirimme pj:ksi.

Ammatti- ja koulutustaustaani löytyy LinkedIn-profiilissani.
TL;DR: FM (TJT), jossa systeemit&HCI, myös business, UX ja mm. tulevaisuudentutkimus, työhistoriaa SW QA yms. R&D-projekteissa, nyk. rahoitusasiantuntija & random generalisti.

HePissä haluaisin kehittää mm. prosesseja ja taustatoimintoja toimivammiksi ja konsistentimmiksi (esim. ei-yksilöstä riippuviksi ja ennakoitavammiksi). Luonnollisesti myös jatkossa vaatisin yhdenvertaisuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksentekoon (entistä enemmän). Sinänsä avoimuudesta voisi mahdollisesti olla apua myös yhteistyöhön luottamushenkilöiden kanssa ja niitäkin prosesseja voisi (uudelleen)miettiä joskus tarkemmin. Yksi mielenkiintoinen kysymys mitä olen viime aikoina useiden aktiivien väsyessä ja kyynistyessä pohtinut, (mutta mihin myöskään ei ole patenttiratkaisuja tarjota,) on, että miten voitaisiin mahdollistaa jäsenten osallistuminen toimintaan ja/tai piraattipuolueen ydinarvojen edistämiseen laajemmin? Tarkoitan osallistumismahdollisuuksia erityisesti riippumatta siitä keitä he ovat, taikka minkä verran tai milloin heillä on aikaa ja/tai energiaa, tai jos kumpaa vain on yllättäen (vs ennalta-arvioiden). Mutuilen nimittäin, että niitä kuuluisia "vähiä aktiviresursseja" ei olisi ihan niin vähän, jos toimintakulttuuria saataisiin jotenkin kehitettyä eteenpäin ja erinäisiä kynnyksiä madallettua.

-Jonna Lähdemäki, 39v ja asun täällä Hgissä Suur-Kallion huudeilla.
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi / Nyos@IRCnet / Telegrammissa nick yleensä jotain aiempiin viittavaa

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija