Sivu 1/1

Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: La Kesä 06, 2015 3:48 pm
Kirjoittaja k4rv1n3n
Tälle alueelle ilmoittautumiset Piraattipuolueen hallituksen varajäsenen tehtävään. Kerro vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi, vahvuuksistasi, sekä motiiveistasi tehtävään viimeistään 27.6.2015. Kaikki hallitustehtävät ovat luottamustehtäviä, joiden mukana tulee vastuu myös puolueen asianmukaisesta edustamisesta julkisuudessa.

Hallituksen varajäsen osallistuu puolueen toimintaan ja päätöksentekoon. Varajäsenellä on äänioikeus puoluehallituksen kokouksessa, jos hallituksen täysivaltaisia jäseniä uupuu kokouksesta. Puoluehallituksen kokoukset käydään pääsääntöisesti IRCissä.

Hallitusvaalit varajäsenen valitsemiseksi pidetään kevätkokouksen yhteydessä. Vaalitavasta tarkemmin puolueen säännöissä: http://piraattipuolue.fi/toiminta/puolue/saannot.

Re: Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: Ma Kesä 29, 2015 1:06 am
Kirjoittaja rehanna
Hei toverit ! Olen tapatyötön 27v sekakäyttäjä kalliosta.
Vahvuuteni ovat street smarts, hyvät päihdetoleranssit ja käpähkö internet-huumorintaju . Motiivinani ; nyt lisää niitä vitun hakemuksia !

Re: Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: Ma Kesä 29, 2015 11:11 am
Kirjoittaja hozmaster
Ok, tästä tulee ... ;)

Olen 49 vuotias pitkän linjan piraatti Oulusta. Tällä hetkellä etsin töitä, toimin tällä hetkellä pelialalla. Motiivinina on että haluan järkeä tekijäinoikeuksiiin sekä estää TTIP sopimuksen syntymisen.

nick: hozmaster

Re: Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: To Heinä 02, 2015 12:58 pm
Kirjoittaja k4rv1n3n
Ilmoittautumisia ehdolle puoluehallituksen varajäseneksi otetaan edelleen vastaan. On kuitenkin hyvää kokouskäytäntöä ilmoittaa ehdokkuudestaan etukäteen, ei vasta kokouksessa. Hallituskausi päättyy kevätkokoukseen 2016.

Re: Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: To Heinä 02, 2015 1:14 pm
Kirjoittaja Raoul
Olen toiminut aikaisemmin puolueen hallituksessa ja Helsingin piirin puheenjohtajana kolme vuotta.

IRC: l984
sposti: raoul.plommer@piraattipuolue.fi
FB: https://fb.com/piraatti
twitter: https://twitter.com/plomm3r

Varajäseneksi päästessäni, voisin taas availla Helsingin toimistolle tulevaa etanapostia ja helpottaisi myös muutamaa muuta puolueen sisäiseen kommunikaatioon liittyvää juttua.

En valitettavasti pääse ainakaan fyysisesti kokoukseen, mutta koitan osallistua etänä.

Re: Puoluehallitukseen pyrkiville

Lähetetty: La Heinä 04, 2015 1:35 pm
Kirjoittaja Hansi
Tunnukseni foorumille aktivoitui juuri täsä nytten. Jos sinne listaan halutaan vielä ehdokasta, niin minähän olen tunnetusti sellainen kaveri, että kun teen, niin teen tosiaanki sitten. Ja sillä erotuksella moneen,e ttä jos tiedän, että en pysty tekemään jotain tai seinä nousee pystyyn, en sitä asiaa pimitä keltään, vaan pyrin tiedottamaan tästä aktiivisesti. Olen luonteeltani projektityöntekijä ja voin toimia projekteissa missä roolissa tahansa. Periaatteessa siis tarkoittaa sitä, että pystyn tykittään ylikierroksilla iisisti 2 viikkoa putkeen melko tauotta. Sitten alan hiipua ja nakitan muita, jos vielä projekti on kesken, ja sitten oman iiseilyn jälkeen alan aina mieluummin tekeen sitten taas täysillä. Jos juuri sellaista suhtautumista kaivataan jossain hallituksen hommissa, niin sittehän mie olen se.

Mainittakoon vielä, että olen Lapista, ja vieläpä Ylä-Lapista. Näin ollen tuon helposti hallitukseen näkökulmaa, jota sieltä ei taida löytyä. Ja mie tuun ihmisten kaa toimeen aika hyvin, varmaan sen takia, että pyrin olemeen avoimen rehellinen omista kyvyistäni ja rajoituksistani, ja usein saan kanssani tekevät toimimaan samalla tavalla. Siksi hommat hoituu, eikä tule tilanteita, joissa puhutaan "kun sekään ei taas tee itään, kjun sen pitäisi jnejnejne".

Hansi Hujahaja