Jäsenkirje, Joulukuu 2015

Vuoden 2015 jäsenkirjeet.
k4rv1n3n
Viestit: 57
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 3:43 pm

Jäsenkirje, Joulukuu 2015

Viesti Kirjoittaja k4rv1n3n » Pe Joulu 04, 2015 4:00 pm

Arvoisa Piraattipuolueen jäsen,

syksyn kiireet ovat olleet todelliset, mutta onneksi tuloksiakin alkaa näkymään.

Kolahtiko luukusta kiristyskirje?

Useiden yhteydenottojen vähentämiseksi Hedman-Brothersin ja muiden lakitoimistojen lähettämien kiristyskirjeiden tiimoilta olemme rakentaneet verkkosivun, jolta löydät sekä ennalta ehkäiseviä ohjeita, että toimintamalleja jos olet tällaisen uhkasakkokirjeen saanut. Muistutamme, että IP -osoitteeseen viittaava tiedoston jakotieto ei vielä ole pitävä todiste syyllisyydestä. Lue lisää osoitteesta http://kiristyskirje.fi.

Puoluepäivät lähestyy, olet kutsuttu!

Puolueen historian ensimmäisillä puoluepäivillä käydään läpi puoluepolitiikkaa, järjestötyön kiemuroita ja jaetaan eväitä puoluemenestyksen rakentamiseen workshop -tyyppisesti. Lisäksi lauantaina vietetään puolueen pikkujoulut. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma: http://piraattipuolue.fi/puoluepaivat
Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/1CjtrQ1 ... 4524701678

Neljännesmiljoona euroa puoluetukea vuodelle 2016?

Vuosi sitten aloitettu Reilumpi puoluetuki -kampanja puoluetuen jakoperusteiden oikeudenmukaistamiseksi on kehittynyt jännän äärelle. Tällä hetkellä perustuslakivaliokunnassa käsiteltävänä on 2%:n äänikynnystä puoluetuelle ehdottava HE 73/2015, sekä puolen prosentin äänikynnystä tarjoava vastaesitys LA 27/2015. Reilumpi puoluetuki -tiimi on tehnyt ahkerasti töitä olemalla yhteydessä kansanedustajiin ja virkamiesten kuulemiin asiantuntijoihin, mutta kampanja todennäköisesti tarvitsee vielä apuasi näinä kiireisinä joulun viikkoina. Seuraa siis seuraavissa someosoitteissa.

http://facebook.com/reilumpipuoluetuki
http://twitter.com/puoluetuki
http://reilumpi.puoluetuki.fi

Kannattajakorttikeräys aikataulussa, tilaa kortti kaverillesikin

Puolueen uudelleenrekisteröimiseksi tarvittavia kannattajakortteja on jo kolme tuhatta kerätty, mutta loppukiriin tarvitsemme edelleen apuanne. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa kannattajakorttia tai täyttää sitä puolueemme tapahtumissa, voit nyt tilata kaveripiirillesi mitoitetun nipun suoraan kotiosoitteeseesi tällä lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/1O6yg-7 ... rm?c=0&w=1.

Lisätietoa kannattajakorttikeräyksestä: http://allekirjoita.fi

Ja lopuksi vielä Hansi "gerbiilimies" Harjunharjan terveiset pohjoisimmasta Suomesta, näppärästi videolla: https://www.youtube.com/watch?v=UFKlJp2 ... e=youtu.be.

Hyvää itsenäisyyspäivää, joulua ja uutta vuotta toivottaa,
Tapani Karvinen
Puheenjohtaja, Piraattipuolue

Palaa sivulle “Jäsenkirjeet 2015”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija