Jäsenkirje 1/2015

Vuoden 2015 jäsenkirjeet.
k4rv1n3n
Viestit: 57
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 3:43 pm

Jäsenkirje 1/2015

Viesti Kirjoittaja k4rv1n3n » Ke Tammi 28, 2015 7:45 pm

Arvoisa Piraattipuolueen jäsen,

Vuosi 2015 on startannut eikä aikaakaan, kun puolueen seuraava suuri koitos saapuu. Kevään eduskuntavaaleissa on jälleen jaossa 200 valtiollista vaikuttajanpaikkaa. Luonnollisesti, olemme mukana kamppailussa ja tavoitteemme ei ole yhtään vähempää kuin saada valituiksi ensimmäiset Suomen Piraattipuolueen kansanedustajat. Sinä voit olla mukana monella tapaa!

Ilmoittaudu ehdokkaaksi viimeistään 10. helmikuuta.

Useissa paikoissa listamme ovat jo puolillaan ja lisää ehdokkaita valitaan vielä ennen maaliskuun alkua, mutta tämä ei tarkoita etteikö tilaa olisi. Ajoissa ilmoittautuminen kannattaa, sillä piiriyhdistysten ehdokasvalintaprosessi kestää noin kuukauden. Täytä ehdokasilmoituslomake täällä http://piraattipuolue.fi/ehdokkaaksi tai tutki tarkempia perusteluita täältä http://piraattipuolue.fi/nuoret-ehdokkaat.

Ilmoittaudu mukaan kampanjoimaan


Suurin vaalityö tapahtuu tiiviissä tahdissa, muutamien viikkojen aikana, maalis-huhtikuun vaihteessa. Tuolle ajalle kaipaamme toiminta-aktiivien panosta ympäri maata, esimerkiksi vaalijulisteiden paikoilleen saattamiseen ja mainosten jakamiseen kerrostaloalueilla. Mikään kunta ei ole liian pieni, eikä vähäpätöinen. Ilmoittaudu siis kampanja-aktiivisiksi osoitteessa: http://piraattipuolue.fi/aktiiviksi

Tue toimintaa

Jo vaalimateriaalikustannukset käy eduskunnan ulkopuoliselle, puoluetukea nauttimattomalle puolueelle raskaiksi. Pelkästään vaalijulisteisiin joudumme varaamaan viisi tuhatta euroa, mikä on puolet tämänhetkisestä budjetistamme.
Jäsenmaksun maksaminen on ensisijaisista keinoista paras tapa tukea puoluettamme. Piraattipuolueella on noin neljä tuhatta jäsentä. Puolueen jäsenmaksu vuodelle 2015 on joko 11€, 23€ tai 45€ varallisuutesi mukaan. Maksamalla jäsenmaksun vuodelle 2015 autat meitä ponnistamaan Arkadianmäelle! http://piraattipuolue.fi/tue

Joukkovoimalla maaliin

Uuden vuoden mukana saapuu uusi mahdollisuus. Haluamme olla rakentamassa avointa ja osallistavaa yhteiskuntaa, jossa teknologian suomat edistysaskeleet eivät jää taka-alalle. Ponnistaminen politiikkaankin vaatii sen ylimääräisen mailin ylittämistä. Me puoluehallituksessa olemme valmiit suoritukseen, ja toivomme että sinä olet mukana vähintään hurraamassa.

Keskustelua aiheesta: viewtopic.php?f=15&t=1187

Lisätietoja verkostoista:
http://piraattipuolue.fi
http://live.piraattipuolue.fi
http://twitter.com/piraatit
http://fb.com/piraattipuolue
http://wiki.piraattipuolue.fi/IRC
http://foorumi.piraattipuolue.fi
http://kauppa.piraattipuolue.fi

Ystävällisin terveisin,
Tapani Karvinen
pj, Piraattipuolue

Palaa sivulle “Jäsenkirjeet 2015”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija