PoSIO-päivät 12.10.2019

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Markdown is OFF

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: PoSIO-päivät 12.10.2019

PoSIO-päivät 12.10.2019

Kirjoittaja Ryde » To Syys 26, 2019 1:27 am

Nyt olisi mahdollisuus tehdä meitä tunnetuksi innokkaille opiskelijoille (ainakin osa muistaa seuraavana päivänä mitä tapahtui...). Pohjois-Suomen Insinööriopiskelijapäivät (myöh. PoSIO) järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä, Joulupukin kotikaupungissa. Kyseessä on pääsääntöisesti ulkoilmassa tapahtuva reipashenkinen muutaman tunnin rastikisailu, jossa Lapin Piraatit ovat pari kertaa olleet mukana rastivahteina.

Koska kyseessä on perinteinen opiskelijatapahtuma, on luonnollista että kaikki osallistujat ovat vakavalla mielellä ja luonnollisesti ilman mitään päihdyttäviä aineita liikkeellä, eikä näitä aineita myöskään lahjontapisteiden toivossa rastivahdeille tarjota. Suosittelen osallistujille joukkoliikenteeseen tutustumista ja minulta saa tarvittaessa taksin numeron...

Haussa on tosiaan 2-3 rastivahtia kaveriksi, aiheena on perinteisesti ollut Lappi-aiheinen tietovisa, tosin ehdotuksia otetaan vastaan. Mikäli haluat tulla osallistumaan kauempaa, yritän auttaa majoituksen järjestämisessä. Luonnollisesti jos olet insinööriopiskelija, älä missaa mahdollisuutta tulla tutustumaan Lapin porukkaan, vaikka olisitkin kiertämässä opiskelijatovereittesi mukana.

Terveisin,
Ari "Ryde" Ryynänen
Lapin Piraattien Dikt... eiku Kapteeni.


Ylös