Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Markdown is OFF

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja rehanx » Pe Touko 12, 2017 11:52 am

Hello, minä perinteisesti myöhässä täällä. Jos vielä mahdollista, niin haen hepin hallituksen varajäseneksi. Toivon että hallituksen varsinaiset jäsenet hoitavat "pakolliset velvollisuudet", kuten kokoustamisen, mut toimisin mielellään ainakin back-uppina.
Kuntavaaleissa en ollut ehdolla, viime eduskuntavaaleissa kylläkin ja sieltä tuli ~130 ääntä mikäli se jotain kiinnostaa. Olen ollut hepin hallituksessa kaksi vuotta; ekan vuoden varajäsenenä ja tämän viime kauden varsinaisena. Aktiivisuuteni puolueessa on ollut viime aikoina vaihtelevaa, siksikin haen "vain" varajäsenen paikkaa. Toivon että tulevalla hallituskaudella porukka pysyy aktiivisena, ihmiset löytää mieleistään hommaa/vastuualuetta ja asiat saadaan taas vähäsen eteenpäin.

t:jaana

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja Jsufai » Ke Touko 10, 2017 11:58 pm

Hei!

Olen käytettävissä hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi. Olen ollut piraattihenkinen jo vuosia, mutta lähdin mukaan puolueen toimintaan vasta tänä vuonna ja olin ehdolla kuntavaaleissa, joissa sain ruhtinaalliset 17 ääntä. Itsestäni voisin kertoa sen verran, että opiskelen Keravalla kirjastoalan merkonomiksi. Vapaa-ajalla olen mukana Animalian pääkaupunkiseudun alueosaston toiminnassa sekä harrastan kirjoittamista, lukemista ja elokuvien katselua,

Sami Mattila
sami.kalevi.mattila@gmail.com

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja Gnizhak » Ke Touko 10, 2017 11:42 pm

Hei

Olen Ilari Tuominen, ircissä Gnizhak olen käytettävissä hallituksen varajäseneksi tai tarvittaessa varsinaiseksi jäseneksi.

Liityin piraattipuolueeseen eduskuntavaalien 2015 jälkimainingeissa ja olin ehdolla 2017 kuntavaaleissa. Lisäksi olen toiminut aktiiviroolissa satunnaisesti koko jäsenyyteni ajan. Järjestöjen hallitustehtävissä en ole toiminut vaikka järjestötoimintaan osallistuminen onkin ollut aktiivista Entropy Ry:n ja paikallisopiskelijayhdistysten riveissä opiskeluaikanani.

Ilari Tuominen
gnizhak@gmail.com
0405673488

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja kivasatu » Ke Touko 10, 2017 8:39 pm

Lisään Maija Lin puolesta:

Hei

Olen käytettävissä hallituksen jäseneksi ja varajäseneksi. Liityin Piraattipuolueeseen loppuvuodesta 2016. Olin ehdolla kevään kuntavaaleissa, ja olen kampanjoinnin ohellakin pyrkinyt etsimään ja omaksumaan itselleni sopivaa roolia toiminnassa.

Ensimmäisten valtuustopaikkojen myötä järjestöaktiivien työsarka tulee vain kasvamaan, joten uusia sekä nykyisiä, syystä tai toisesta etääntyneitä, jäseniä olisi tärkeää saada kannustettua mukaan. Tuoreena tulokkaana minulla voisi olla käypiä näkökulmia siihen, miten osallistumiskynnystä voitaisiin madaltaa ja toiminnasta tehdä houkuttelevampaa.

IRCissä nimimerkkini on cadetblue.

Maija Li Raudaskoski
maija.raudaskoski@gmail.com

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja viHannes » Ke Touko 10, 2017 8:36 pm

"No niin"

Olen se irkkikanavan "viHannes". Seurasin merirosvopuoluetta vuonna 2009 ja sen jälkeen olen ollut välillä aktiivinen, välillä vähempi aktiivinen. Kaikkiin puolueen käymiin vaaleihin olen osallistunut jollain muotoa. https://www.flickr.com/photos/hannumaka ... 4250347402

Olen nyt hki-piraattien hallituksen jäsen ja voisin jatkaa samaa rataa seuraavankin kauden eli olen käytettävissä hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi.

Tuodaan selvästi esiin, että tulen näillä näkymin olemaan paljon (lue: aikalailla kokonaan) pois Suomesta tulevaisuudessa. En ole kuitenkaan tavoittamattomissa. Internet tavoittaa ja etäosallistuminen on enempi viitsimiskysymys. Etäosallistumisen ei pitäisi olla ongelma teknologiapuolueelle.

Hallituksen jäsenenä haluan, että piiriyhdistyksen perusasiat tulevat hoidetuksi. 1.6. alkaa uusi aika Piraattipuolueen historiassa. Silloin aloittavat ensimmäiset piraattivaltuutetut ja ihmiset luottamustoimissa. Politiikan tekoa koskevat asiat pitää rakentaa ja hoitaa tyylikkäästi tai edes jotenkin selityskelpoisesti. Helsingin piirin hallituksen pitää olla toimivan yhdistyksen toimiva hallitus.

"Niin helppohan minun on sanoa, kun en itse aio olla edes maisemissa". Niin. Se miksi ylipäätään asetun ehdolle on, että haluan olla mukana konkreettisessa toiminnassa. (Itse asiassa on kai sama onko hallituksessa vai ei, työrukkaseksi pääsee aina.) Helsingin piraatit voisivat panostaa tapahtumiin, joissa piiri ja puolue näkyy ja samalla tehdä eventtejä jotka tuottavat lisäarvoa muillekin kuin politiikan friikeille. Puolueen agendasta löytyy tarttumakohtia niin hackathoniin kuin perustuloseminaariin. Tämä ei ole pois makkaran grillaamisesta tai pakettiauton korjaamisworkshopeista.

Sitten pidetään piirinä yllä toimivat suhteet virolaisiin ja Tallinnaan. Tallinnahan on lähempänä kuin Riihimäki.

Hannu Mäkäräinen
email: hannu.makarainen at piraattipuolue.fi
puh: +358 44 9907 468
web: http://makarainen.net

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja Nyos » Ke Touko 10, 2017 6:22 pm

Olen Jonna Lähdemäki ja mm. ircnetissä Nyos.

Olen liittynyt Piraattipuolueen ja Helsingn piraattien jäseneksi tänä vuonna.
Olen piraattiaatteinen ollut jo pitkään, mutta käytännössä löysin piraatit viime syksyllä, jolloin aloin eksyä klubille enemmän tai vähemmän usein.
Olen toiminut aiemminkin luottamustehtävissä (kauan sitten), eniten ainejärjestöissä talous- ja tiliasioiden parissa.
Olen tuoretta verta ja jokseenkin tasapainoinen systemaattinen analysoija.

Olen käytettävissä hallituksen jäseneksi (ja okei, varajäseneksi myös).

Olen tavoitettavissa mailitse (jonna.lahdemaki@gmail.com) sekä aika hyvin fb:n ja irkin kautta.

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja Mikaela » Ke Touko 10, 2017 2:16 pm

Hei,

Olen Mikaela Suomalainen ja olen käytettävissä hallituksen varajäseneksi. IRCssä olen nykyisin nimimerkilla Mikaela/Michaela ja löydyn myös Slackista (mikaela), Telegrammista (@M1kaela) ja Matrixista (@mikaela:disroot.org). Puhelinnumeroni löytyy myös usealta piraatilta, mutta en halua sitä tähän julkisesti näkyville.

En ole aiemmin ollut piraattien luottamustehtävässä, mutta olen ollut seuraamassa tai toiminnassa mukana parin vuoden ajan ja eniten olen tainnut toimia IRCn puolella ylläpitäen Slack- ja Telegram-toistinbotteja (]o[, T4) sekä hallinnoinut kanavia ChanServ:illä/GroupServ:illä. Lisäksi minulla on ollut klubin avain jonkin aikaa.

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja Ahto » Ti Touko 09, 2017 8:45 pm

Haen Helsingin piraattien puheenjohtajaksi. Toissijaisesti haen varapuheenjohtajaksi, hallituksen jäseneksi ja hallituksen varajäseneksi.

Aiemmin olen toiminut Piraattipuolueen puoluehallituksessa vuosina 2008-2014, josta puolueen varapuheenjohtajana 2010-2014. Piraattinuorten puheenjohtajana toimin 2014-2015. Helsingin piraattien puheenjohtajana toimin vuosina 2009-2011 ja hallituksen jäsenenä vielä vuoteen 2014. "Siviilielämässä" olen 29-vuotias historian alalta valmistunut filosofian maisteri ja väitöskirjatutkija. Olen töissä tieteellisissä tutkimustehtävissä. Vaikutan myös Effin hallituksessa ja Eurooppanuorissa.

Jäin vuonna 2015 pois piraattien luottamustoimista, koska olin vähän kyllästynyt järjestöbyrokratian pyörittämiseen ja halusin keskittyä muuhun henkilökohtaiseen elämään ja omaan vaalikampanjointiin tämän kevään kuntavaaleissa. Näin tauon jälkeen koen, että minulla olisi tässä tilanteessa jälleen annettavaa Helsingin piraateille. Nyt menestyksekkään kuntavaalituloksen jälkeen moni on pyytänyt minua hakemaan Helsingin piraattien puheenjohtajaksi.

Olen mielestäni paras vaihtoehto johtamaan Helsingin piraatit alkavaan valtuustokauteen. Meillä on 1.6. alkaen kaupunginvaltuutettu ja muita luottamustoimipaikkoja. Tässä siirtymävaiheessa Helsingin piraatit tarvitsee kokeneen puheenjohtajan, joka hallitsee politiikan eri osa-alueet, jolla on kontaktit eri puolueisiin, joka pystyy valmistelemaan poliittisia aloitteita ja toimimaan muutoinkin tiiviissä yhteistyössä valtuutetun, varavaltuutettujen ja muiden luottamushenkilöiden kanssa. Olen tähän sopiva.

En ole kuitenkaan varma siitä, olenko sopiva henkilö vetämään mahdollisesti tulossa olevaa maakuntavaalikampanjaa vuoden 2018 tammikuussa. Vaalityön koordinointi on oma hommansa, jossa en koe olevani parhaimmillani. Toivonkin varapuheenjohtajiksi henkilöitä, jotka voivat ottaa vaalikampanjoinnin käytännön asiat vastuulleen.

Mikäli minut valitaan nyt Helsingin piraattien puheenjohtajaksi, arvioin syksyllä tilannetta uudestaan tulevien maakuntavaalien näkökulmasta, sikäli kuin ne nyt ovat tulossa. Tarvittaessa puheenjohtajaa voidaan silloin vaihtaakin.

Sikäli kuin minua ei valita puheenjohtajaksi, olen valmis esimerkiksi varapuheenjohtajana ottamaan hoidettavakseni edellä mainitsemani tehtävät.

Terveisin

Ahto Apajalahti

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja metalisko » Ti Touko 09, 2017 7:41 pm

Mitol Meerna, 28
Helsinki/Jämijärvi

Olen käytettävissä Helsingin piraattien hallituksen varajäseneksi. Muihin tehtäviin en hae nyt siksi, että vietän tällä hetkellä aikaa pääosin Satakunnassa. Vastuutehtäväksi voin tarvittaessa ottaa jotain sellaista, mitä voin tehdä etänä, kuten sihteerin tehtävät ja muu kirjanpidollinen koordinointi.

Piraattien toiminnassa olen ollut mukana lähes alusta asti, aktiivisimmin vuosina 2009-2011, ja vuodesta 2015 nykyhetkeen. Olen tehnyt paljon erilaisia hommia, kuitenkin keskittyen grafiikan tuottamiseen, sihteröintiin ja ständipalveluiden järjestämiseen. Piraattinuorten hallituksessa olen ollut vuodesta 2015.

IRC/Slack: metalisko
mitol.meerna[ät]piraattinuoret.fi

Re: Helsingin piirihallitusehdokkuudet 2017

Kirjoittaja vhautaka » Ti Touko 09, 2017 1:36 pm

Olen käytettävissä Helsingin piraattien varapuheenjohtajaksi, tai hallituksen varsinaiseksi taikka varajäseneksi.

Olen toiminut puolueessa ja Helsingin piraateissa alkaen loppuvuodesta 2010, ootte varmaan joskus nähny mut jossain tai jotain.

T. nykyinen vpj Ville Hautakangas

Ylös