Rekisteriselosteiden ajantasaisuus

Valvoja: Puoluehallitus

Avatar
Mikaela
Piiriyhdistyksen hallitus
Viestit: 16
Liittynyt: To Marras 05, 2015 2:44 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Rekisteriselosteiden ajantasaisuus

Viesti Kirjoittaja Mikaela » La Heinä 20, 2019 12:08 am

Hei,

Mietimme Helsingin hallituksessa muutaman jäsenen kesken miten toimia keskuudestamme poistuneen jäsenen kanssa. Olin erimieltä muiden kanssa tietojen poistamisesta ja olin yhteydessä Membookin tukeen kysyen miten tässä tapauksessa tulisi toimia ja he vastasivat, että yhdistyksellä on asetus "Poistuneiden jäsenten tietojen poisto". En tiedä missä kohdassa se on Helsingin piraateilla tai muillakaan yhdistyksillä (NyosJonna kysyy myös onko se puolueen rastistettava vai myös piirien?), mutta aloimme seuraavaksi miettimään olisiko rekisteriselosteessamme ohjeistusta asiaan.

Puolueen sivuilta löytyy kolme rekisteriselostetta, jäsenluettelorekisteri_2015.pdf, lahjoittajarekisteri_2015.pdf ja kannattajakorttirekisteri_2015.

Jäsenluettelorekisterin mukaisesti otin yhteyttä #toiminta-kanavalla IRC-käyttäjään usvi, joka ei katso enää olevansa vastuussa jäsenrekisteristä (hän ei kirjoitushetkellä vielä kommentoinut kahteen muuhun rekisteriselosteeseen sanoo ettei ole tekemisissä lahjoittajarekisterin kanssa, eikä ole ollut yhtään tekemisissä kannattajakorttirekisterin kanssa) ja, että jonkun enemmän Membookin kanssa tekemisissä olleen tulisi ottaa asia nimiinsä. Mietin myös onko koko jäsenrekisteriseloste vanhentunut Membookin käyttöönoton yhteydessä?


Palaa sivulle “Puoluehallitus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija