Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Valvoja: Helsingin piiriyhdistyksen hallitus

Ahto
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Touko 09, 2017 2:28 pm

Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja Ahto » Su Huhti 01, 2018 7:10 pm

Hallitus kutsuu Helsingin piraattien vuosikokouksen koolle sunnuntaiksi 22.4.2018 kello 15.00 Rikhardinkadun kirjaston kokoushuoneeseen (Rikhardinkatu 3, Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli valitaan uusi hallitus, hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017 sekä päätetään toimintasuunnitelmasta ja tulo- ja menoarviosta kuluvalle vuodelle.

Tapahtumatiedot ja vapaaehtoinen ennakkoilmoittautuminen: https://www.facebook.com/events/128745771301164/

Kokousasiakirjat:

Esityslista
Liite 1: Tilinpäätös 2017
Liite 2: Vuosikertomus 2017
Liite 3: Toiminnantarkastajan lausunto
Liite 4: Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio 2018

Ilmoittautuminen hallitukseen:

Mikäli haluat asettua ehdolle hallitukseen, jätä hakemus mahdollisimman hyvissä ajoin tähän viestiketjuun. Mikäli hakemuksen laittaminen keskustelufoorumille ei onnistu, voit ilmoittaa ehdolle asettumisestasi myös sähköpostitse osoitteeseen helsinki [ät] piraattipuolue.fi.

Hakemuksessa tulisi kertoa:
- Nimi, ikä, ja mielellään kaupunginosa, jossa asut.
- Mitä luottamustoimia sinulla on aiemmin ollut / on tällä hetkellä Piraattipuolueessa / piiriyhdistyksissä / Piraattinuorissa, ja oletko ollut Piraattipuolueen ehdokkaana vaaleissa.
- Lyhyesti ammatti- ja koulutustaustasi sekä mahdolliset muut luottamustoimesi.
- Miten kehittäisit Helsingin piraattien toimintaa. (Erityisesti puheenjohtajaksi / varapuheenjohtajaksi hakevat.)
- Miten toimisit yhteistyössä valtuustoryhmän luottamushenkilöiden (kaupunginvaltuutettu, varavaltuutetut, lautakunta-, jaosto- ja toimikuntajäsenet) kanssa piraattien poliittisten tavoitteiden edistämiseksi Helsingissä. (Erityisesti puheenjohtajaksi / varapuheenjohtajaksi hakevat.)

Terveisin

Ahto Apajalahti
Puheenjohtaja
Helsingin piraatit

Ahto
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Touko 09, 2017 2:28 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja Ahto » Su Huhti 01, 2018 7:54 pm

Ilmoittaudun ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi.

Nimi: Ahto Apajalahti
Ikä: 30 vuotta
Kaupunginosa: Hermanni (aiemmin Kallio)

Toimin tällä hetkellä Helsingin piraattien puheenjohtajana (toukokuusta 2017 alkaen). Olen myös Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsen ja toimin piraattien valtuustoryhmän sihteerinä. Aiemmin olen toiminut Piraattipuolueessa mm. varapuheenjohtajana (2010-2014) ja Piraattinuorten puheenjohtajana (2014-2015). Olen ollut Piraattipuolueen ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2011 ja 2015, kuntavaaleissa 2012 ja 2017 sekä EU-vaaleissa 2014.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri, pääaineeni oli Suomen ja Pohjoismaiden historia. Teen Helsingin yliopistolla väitöskirjaa ja työskentelen muutoinkin tieteellisissä tutkimustehtävissä. Olen Electronic Frontier Finland - Effi ry:n hallituksen jäsen.

Olen nyt toiminut vajaan vuoden Helsingin piraattien puheenjohtajana. Päätehtäväni on ollut kehittää Helsingin piraattien poliittista vaikuttamistyötä siten, että piiriyhdistys kykenee tukemaan piraattien toimintaa kaupunginvaltuustossa, sosiaali- ja terveyslautakunnassa, kulttuurijaostossa ja digitalisaatiotoimikunnassa. Tähän on nyt luotu suhteellisen vakiintuneet toimintatavat, joita pitää tosin edelleen parantaa osallistavuuden, aktiivisuuden, oma-aloitteisuuden ja viestinnän osalta.

Seuraavan piirihallituskauden keskeinen tehtävä on valmistautuminen huhtikuun 2019 eduskuntavaaleihin, sekä mahdollisiin maakuntavaaleihin, jotka aikaisimmillaan pidetään jo lokakuussa 2018. Eduskuntavaaleissa tavoittelemme itsestäänselvästi kansanedustajan paikkaa Helsingissä. Puheenjohtajan roolissa haluan kehittää ja koordinoida erityisesti piirin poliittista vaikuttamista ja viestintää siten, että ne tukevat vaalikampanjaa.

Toivon rinnalleni vähintään kahta varapuheenjohtajaa, joiden kanssa haluan toimia mahdollisimman paljon tiiminä. Toivon, että varapuheenjohtajat ottavat vastuuta erityisesti tapahtumien järjestämisestä ja vaalikampanjoinnin käytännön toteutuksesta, mutta tarvitsen tukea myös viestintään ja poliittiseen vaikuttamiseen.

Kaudellani on mielestäni toiminut hyvin yhteistyömalli, jossa olen sekä Helsingin piraattien puheenjohtaja että valtuustoryhmän sihteeri. Tämä on mahdollistanut hyvän yhteistyön kaupunginvaltuutettumme Petrus Pennasen kanssa. Sosiaali- ja terveyslautakunnan, kulttuurijaoston ja digitalisaatiotoimikunnan asioita on käsitelty myös piirihallituslaisten ja luottamushenkilöiden välillä hyvässä yhteistyössä. Katson, että puheenjohtajana minun olisi jatkossakin jonkin verran tehtävä yhteistyötä kaikkien näiden luottamushenkilöiden kanssa, vaikka toimintani pääpaino olisi edelleen valtuuston ja sote-lautakunnan asioissa.

vhautaka
Puoluehallitus
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Loka 13, 2014 3:56 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja vhautaka » Ma Huhti 02, 2018 1:38 pm

Moi oon Ville Hautakangas, 40v, tietotekniikkasuunnittelija, tietojenkäsittelytieteen muka-vieläkin-opiskelija.

Ilmoittaudun ehdolle hallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi.

Olen aiemmin toiminut Helsingin piraattien varapuheenjohtaja pari kautta, mutta mieluummin teen käytännön hommia ilman turhia hattuja. Sitäpaitsi musta ei ole johtamaan mitään puhetta, ja inhoan sekä "esiintymistä" että kaikenlaista muodollista byrokratiaa.

Tällä hetkellä olen varsinainen jäsen Piraattipuolueen hallituksessa ja Helsingin kaupungin digitalisaatiotoimikunnassa (joka on vasta aloittanut kaupungin tulevan digistrategian laatimisen).

Helsingin piraateissa olen tehnyt ja tulen tekemään kaiken järjellisen mitä pystyn, riippumatta hallitusvalinnoista. :)

Nyos
Piiriyhdistyksen hallitus
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Touko 10, 2017 2:24 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja Nyos » Ma Huhti 02, 2018 1:47 pm

Olen kiinnostunut jatkamaan puuhiani HePin hallituksessa.

Nimi: Jonna Lähdemäki
Ikä: 38v
Kaupunginosa: suurin piirtein Kalliossa (jonne muutto piirikokouksen tienoilla)

Luottamustoimet piraattien kautta:
- HePin hallituksen jäsen 2017 -
- lautamies/maallikkotuomari 2017 -
- presidentin vaalien vaalitoimikunnan jäsen (2018)

Tausta:
- Tietojärjestelmätieteen maisteri (Turun Yliopisto)
- Harrastusluonteisesti ja harvakseltaan jatko-opiskelija Aallossa (tietotekniikassa käytettävyystutkimus)
- Työskentelen päätoimisesti rahoitusasiantuntijana/-konsulttina freelancer-tyyppisillä vapauksilla
- Lisäinfoa: https://www.linkedin.com/in/jonnalahdemaki/


(Tarvittaessa täydennän hakemustani myöhemmin.)

dragonsoul
Viestit: 11
Liittynyt: Su Loka 09, 2016 11:26 pm

Jani Somero Ehdolla Helsingin piirin varapuheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi.

Viesti Kirjoittaja dragonsoul » Ma Huhti 02, 2018 8:43 pm

Hei!

Nimi: Jani Somero
Ikä:31
Koulutus: Ravintolakokki
Kaupunginosa: Pihlajamäki

Olen toiminut yhden kauden Helsingin piraattien varapuheenjohtajana ja haen nyt jatkokautta. Olen myös tarvittaessa käytettävissä varsinaiseksi jäseneksi.

Olen ollut piraattitoiminnassa mukana vuodesta 2014 ja olin ehdolla eduskuntavaaleissa 2015 ja kuntavaaleissa 2017. Olen aina ollut erittäin aktiivinen piraatti, mutta aktiivisuuteni huipentuma oli se, kun minut valittiin Helsingin piraattien varapuheenjohtajaksi. Alkukauteni vpj:nä meni oman paikkani hakemiseen. Lopulta minun vastuualueiksi on muovautunut esim. toimintaryhmän vetäminen, johon liittyy telttailujen/kampanjoiden järjestäminen ja aktiivien toiminnan suunnittelu sekä Helsingin piraattien facebook-sivujen päivittäminen, kunnanvaltuutettu Pennasen ja muiden luottamushenkilöiden työn tukeminen ja Nykyisen puheenjohtajiston kanssa työskentely tiimissä johon kuuluu esim. eri kannanottojen suunnittelu ja piirijärjestön byrokratian pyörittäminen.

Persoonana olen huumorintajuinen, joten minun kanssa on helppo tulla toimeen. Tarvittaessa pystyn työskentelemään asialinjalla ja pragmaattisesti asioihin suhtautuen.

Tulevana kautena pyrin pitämään nykyiset vastuualueeni ja haluan olla kehittämässä yhteistyössä muiden aktiivien kanssa tulevia vaaleja, vaaliohjelmia ja kampanjoita. Lisätietoja minusta löydät facebook-sivuillani ja parhaiten minut saa kiinni joko sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen jani.somero@piraattipuolue.fi tai lähettämällä viestin facebook-sivuilleni ( https://www.facebook.com/piratejani/ ).

Toivottavasti olen jäsenistön luottamuksen arvoinen. Nähdään kokouksessa!

yst.terv. Jani Somero.

Avatar
Peit
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Kesä 07, 2016 10:06 am

Pauli Eronen ehdolla Helsingin piraattien varapuheenjohtajaksi

Viesti Kirjoittaja Peit » Pe Huhti 06, 2018 7:31 am

Olen ehdolla hallituksen varapuheenjohtajaksi. Olen myös käytettävissä jäseneksi tai varajäseneksi.

Hei!

Olen Pauli Eronen, 40v, itä-pasilasta.
Tämän hetkiset luottamustoimet piraattipuolueessa: Olen Helsingin piraattien varapuheenjohtaja ja puoluehallituksen varajäsen. Toimin myös maallikkotuomarina helsingin käräjäoikeudessa. Tämän lisäksi olen puolueen vara-rahastonhoitaja sekä pikaviestimien varavastaava.
Olen ollut ehdokkaana kuntavaaleissa 2017.
Ammattini on IT Engineer pelialan yrityksessä, jossa olen luottamusvaltuutettu sekä työsuojeluvaltuutettu. Tämän lisäksi olen Peliala ry:n puheenjohtaja.

Olen luonteeltani sovitteleva ja määrätietoinen ja mielestäni kanssani on helppo tulla toimeen. Toivon olevani helposti lähestyttävä ja yritän ratkoa ongelmia oli ne sitten prosesseihin, kuormitukseen tai ihmissuhteisiin liittyviä. Uskon siihen, että keskustelemalla saadaan asiat hoidettua ja olen mielestäni hyvä lukemaan ajatukset sanojen takana ja yritän kysyä kysymyksiä joilla saan paremman kokonaiskuvan.

Tulevat vaalit ja niiden myötä tulevat uudet vaikuttamismahdollisuudet ovat helsingin piraateille mielenkiintoinen haaste. Mielestäni olemme saaneet valtuustotyöskentelyn rullaamaan hyvin ja tuki valtuutetuille on toiminut. Tämän kehittäminen on mielestäni avain siihen, että pystymme toimimaan myös isommassa mittakaavassa. Työryhmät ja niiden fokusointi on yksi kehityskohde ja sen kautta voisi saada hienosti osallistettua lisää aktiiveja. Yksi konkreettisena esimerkkinä on kaavoituspäätösten lukeminen ja referointi sillä niitä on jokaisessa valtuustoryhmän kokouksessa ja tekstimäärä on melko iso. Kuitenkin sieltä tärkeää on löytää mitä tehtiin, miten tehtiin, oliko kansalaisilla kysymyksiä ja vastattiinko niihin ja muutettiinko ehkä suunnitelmaa.

Toinen millä on iso merkitys on valtuustoryhmien kokouksiin osallistuminen. Jos saamme pureskeltua pienempinä palasina mutta kokonaisvaltaisemmin valtuustoesitykset, saisimme elävämpää keskustelua valtuustoryhmän kokouksessa livestreamiin ja vielä paremmin ihmisille kuvaa siitä miten paljon piraateilla on oikeasti tietoa ja tarmoa politiikkaan.

Yksi tärkeä asia on tiedotus ja sen kehittämistä pitäisi pohtia niin, että olisi yksi tai useampia joilla on päävastuu tiedottamisesta jotta tapahtumat, kahvilamiitit ja muut eivät lipuisi ohi ihmisiltä sen takia etteivät he kuulleet niistä. Tämä vaatii jonkin verran pohdintaa, mutta uskon sen olevan tehtävissä. Tätä voisi pohtia yhdessä myös puoluehallituksen kanssa.

Haluan olla osaltani tekemässä ja suunnittelemassa vielä parempaa tapaa toimia ja yksi tavoitteistani on kehittää toimintaa niin, että siellä on tarpeeksi selkeitä ja pieniä asioita jotta kuka tahansa voi osallistua vaikka olisi kiireiset aikataulut.

Jsufai
Puoluevaltuusto
Viestit: 7
Liittynyt: La Marras 07, 2015 3:17 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja Jsufai » Pe Huhti 13, 2018 12:28 am

Ilmoittaudun ehdolle hallituksen varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi.

Nimi: Sami Mattila
Ikä: 28
Kaupunginosa: Laajasalo

Olen ollut toiminnassa mukana kuntavaaleista alkaen, jolloin olin ehdokkaana. Edellisessä vuosikokouksessa minut valittiin Helsingin piraattien hallitukseen ja mielelläni jatkaisin hallituksessa myös tulevalla kaudella. Presidentinvaaleissa olin vaalilautakunnan jäsenenä. Koulutustaustani on lukio ja tällä hetkellä opiskelen kirjastoalaa.

Nettisivuni / blogini: https://www.samimattila.fi

Gnizhak
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Touko 10, 2017 10:46 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja Gnizhak » Pe Huhti 20, 2018 10:59 am

Moi

Olen Ilari Tuominen käytettävissä Helsingin piirin hallituksen varajäseneksi kaudelle 2018-2019

Edellisen hallituksen jäsenenä olen valmis jatkamaan yhteistyötä hallituksen kanssa. Ajankäytöllisten haasteiden vuoksi kuitenkin vain varajäsenenä. Alunperin oli tarkoitus väistyä tai pitää tauko mutta hallitusjäsenyen pyynnöstä olen kuitenkin käytettävissä. Osaamisalojani on tietotekniikka ja kulttuuri.

- Iku

dragonsoul
Viestit: 11
Liittynyt: Su Loka 09, 2016 11:26 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja dragonsoul » Pe Huhti 20, 2018 12:43 pm

Lisätään mailista löytynyt ilmottautuminen:

Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Nimeni on Juha Tähtinen, olen 44 vuotias kalliolainen.

Ilmoittaudun ehdolle Helsingin piraattien hallituksen varajäseneksi.

Olen tällä hetkellä Helsingin piraattien hallituksessa,
lisäksi olin ehdokkaana kuntavaalissa 2017.

viHannes
Viestit: 6
Liittynyt: To Kesä 04, 2015 8:16 pm

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Viesti Kirjoittaja viHannes » La Huhti 21, 2018 9:45 pm

No niin

Nimi: Hannu Mäkäräinen
Ikä: viriili 5-kymppinen

Olen viHannes ja liityi puolueeseen 2009 enkä ole katunut. Tällä hetkellä olen Helsingin piraattien hallituksessa ja voin jatkaa jäsenenä tai varajäsenenä, mutta ..
.. sanotaan, että elämässäni on tulevan kauden aika useita palasia joita säädän kiivaasti toisaalla. Tästä johtuen hallituskokoukset tulevat usein jäämään etäyhteyksien varaan.

Muuten jatketaan hurjasti eteenpäin.
Viimeksi muokannut viHannes, Su Huhti 22, 2018 7:23 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsinki”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa