Kokousaloitteet

Valvoja: Ahto

Lash-
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Marras 10, 2014 6:02 pm

Re: Kokousaloitteet

Viesti Kirjoittaja Lash- » Pe Heinä 20, 2018 6:48 pm

Tuomas kirjoitti:
Pe Heinä 20, 2018 3:33 am
Lash- kirjoitti:
To Heinä 19, 2018 4:24 pm
Tuomas kirjoitti:
Pe Heinä 06, 2018 6:28 pm
Ehdotan seuraavaa:
- Kun puoluehallituksen jäsen eroaa tai erotetaan, tulee siitä puoluehallituksen varajäsenestä, joka on saanut eniten ääniä valintansa yhteydessä, automaattisesti puoluehallituksen jäsen.
- Kun varapuheenjohtaja eroaa tai erotetaan, suurimmalla äänimäärällä puoluehallituksen jäseneksi nykyiseen puoluehallitukseen valittu henkilö nousee automaattisesti varapuheenjohtajaksi.
Vaatii sääntömuutoksen, eli pitäisi sitouttaa hallitus tekemään tällainen sääntömuutosesitys johonkin tulevaan kokoukseen (yleensä seuraavaan, eli tässä tapauksessa syyskokoukseen). Sääntömuutosesitykset on lähdettävä aina kokouskutsun mukana.

- Jonna Purojärvi
Ymmärrän. Kiitos. Mikäli on jotain, mitä voin tehdä sitouttamisen hyväksi, esimerkiksi esittää argumenttini sääntömuutoksen hyödyllisyydestä ja järkevyydestä suoraan hallitukselle, olen käytettävissä.
Tällainen kokousaloite on kyllä siis yksi hyvä reitti - kokous voi siis äänestää siitä, että sitouttaa hallituksen tällaisen sääntömuutosesityksen luomaan tulevaan kokoukseen. Toistaiseksi en ole nähnyt kannatusta tälle, mutta kokouksen alkuun asti on aikaa kannatuksille :)
Jonna Purojärvi

Lash-
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Marras 10, 2014 6:02 pm

Re: Kokousaloitteet

Viesti Kirjoittaja Lash- » Pe Heinä 20, 2018 6:50 pm

Nimimerkit Topi ja mmn ovat sen verran tuntemattomia, että koko nimeä kaivataan - koska kokousaloitteita voivat hyväksytysti kannattaa vain puolueen jäsenet, on jäsenyydet tarkistettava.

- Jonna Purojärvi
Jonna Purojärvi

Lukittu

Palaa sivulle “Ylimääräinen puoluekokous 2018”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija