Jäsenkirje 2/2015 / Vaalit 8. - 19.4., nyt on aika.

Vuoden 2015 jäsenkirjeet.
k4rv1n3n
Viestit: 57
Liittynyt: Ke Loka 08, 2014 3:43 pm

Jäsenkirje 2/2015 / Vaalit 8. - 19.4., nyt on aika.

Viesti Kirjoittaja k4rv1n3n » Ma Maalis 30, 2015 12:22 pm

Arvoisa Piraattipuolueen jäsen,

Puolueemme on nyt seitsemän vuotta vanha ja osallistumassa toista kertaa eduskuntavaaleihin. Viime kerralla ohitimme kirkkaasti kaikki eduskunnan ulkopuoliset kilpailijat viidellätoistatuhannella äänellä. Nyt tavoitteemme on vähintään kolminkertaistaa kannatuksemme, etenkin niissä vaalipiireissä, missä kannatuksemme on jo korkealla ja kynnys ehdokkaan valitsemiseen matala. Ilokseni voin todeta viimeisimmän gallup-tuloksen kertovan laajasta tyytymättömyydestä suuriin puolueisiin, mikä näkyy myös eduskunnan ulkopuolisten suosion kasvuna.

Puoluekannatus 3/2015 (Ylen kysely): http://yle.fi/uutiset/sdplla_ja_kokoomu ... on/7879410

Edellisten eduskuntavaalien tuoma kokemus on pyritty käyttämään hyödyksi niin laajasti kuin mahdollista, mutta lisää aktiiveja tarvitaan edelleen kaikkialla maassa osallistumaan käytännön toimintaan ja piiriyhdistysten kehittämiseen. Seitsemässä vuodessa on saavutettu paljon, mutta ilman eduskuntapaikkaa ainoa resurssimme on vapaaehtoistoiminta.

Suorin tie aktiiviksi: http://piraattipuolue.fi/aktiiviksi

Onneksi Bitcoin -keräyksemme on tuottanut nopeasti varoja vaalien välttämättömiin kustannuksiin, ja siten mahdollistanut piiriyhdistysten välttämättömän vaalitoiminnan tukemisen sekä riittävästi mainosvaroja osoitettavaksi matalan kynnyksen vaalipiireille.

Sen lisäksi, että Suomen Piraattipuoluetta voi nyt äänestää kaikkialla maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta, meillä on myös enemmän ehdokkaita, osaamista ja varoja vaalityöhön kuin neljä vuotta sitten. Vakaa työ asioiden edistämiseksi on rakentanut tasaisesti näkyvyyttämme, ja puolue sai hiljattain neljännentuhannennen jäsenensä. Lisäksi, vaalikoneen tulosten perusteella täytämme segmentin, jossa ei ole kilpailua.

HS-Vaalikonedatan visualisointi: http://users.aalto.fi~leinona1/vaalit2015

Jotta Piraattipuolueesta tulisi näissä vaaleissa se seuraava uusi eduskuntapuolue, tarvitsemme apuasi erityisesti seuraavan kolmen viikon aikana.
Auta jakamalla niitä puolueemme näkemyksiä, jotka koet itsellesi tärkeimmiksi - ei haittaa vaikka uutinen, tiedote tai lausunto olisi hiukan vanhempi, kunhan asia on edelleen tärkeä.
Piiriyhdistykset kaipaavat käytännön jalkatyöntekijöitä flyereiden jakoon, niin vaalikaduille kuin asuinalueillekin. Ota yhteyttä piiriyhdistykseesi, pyydä nippu flyereita jaettavaksi ja jeesaa joukkoistamaan mainontamme onnistuneesti!

Vaaliheaderin Facebook -sivullesi voit ladata täältä: http://arkisto.piraattipuolue.fi/grafii ... cebook.jpg
Piiriyhdistysten yhteystiedot: http://wiki.piraattipuolue.fi/Yhteystiedot

Vaikka varallisuutemme on parantunut, mahdollisuuksia jää edelleen käyttämättä resurssien puutteen vuoksi. Perusosa tulee jäsenmaksuista, joten pyydän varmistamaan että olet maksanut jäsenmaksusi vuodelle 2015. Jäsenmaksun suuruus (varallisuuden mukaan) 11€, 23€ tai 45€.

Saaja: Piraattipuolue r.p.
Tilinumero: FI20 5630 6220 0277 46
Viite: 9201502052
Summa: 11,00 / 23,00 / 45,00 euroa

Tukea voi myös näitä kanavia pitkin:
http://kauppa.piraattipuolue.fi
http://piraattipuolue.fi/lahjoita

Lisäksi sinua kiinnostanee:
http://live.piraattipuolue.fi
http://piraattipuolue.fi/ehdokkaat
http://piraattipuolue.fi/vaaliohjelma

Sekä, Piraattipuolue - Islannin kannatetuin: http://www.tekniikkatalous.fi/ict/piraa ... t/a1054498

Ystävällisin terveisin,
Tapani Karvinen
pj, Piraattipuolue
http://k4rv1n3n.net

Palaa sivulle “Jäsenkirjeet 2015”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija