Sivu 1/1

Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: Ma Marras 03, 2014 11:25 am
Kirjoittaja hozmaster
PiPu kannattaa sitä, että valta & vapaus on yksilöillä eikä pienellä keskitetyllä eliitillä, joka yrittää rajoittaa tavallisten kansalaisten itsemääräämisoikeutta, konkreetisena esimerkkinä aseiden hallussapidon rajoittamisena ja sääntelyn lisäämisenä. Tästä esimerkkkinä on aselakien kiristämistä niin tiukaksi että aseiden hankinta ja aseharrastus on vaikeutunut viranomaisten mielivaltaisella lupakontrollin seurauksena. Kansalaisilla tulee olla oikeus hankkia katsomiaan aseita jos niiden käyttöön on esittää järkevä peruste ilman viranomaisten tiukkaa lupakontrollia.

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: Ke Marras 05, 2014 10:55 pm
Kirjoittaja k4rv1n3n
Laittaisitko esityksen sellaiseen muotoon että se on suoraan kopioitavissa puolueohjelmaan jos hyväksytään. Vaikka kyse on kovinkin pienistä yksityiskohdista, niin vältetään tilanne että ulkopuolinen joutuu näitä korjailemaan ennen kokousta :)

k´tän,

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: To Marras 06, 2014 10:02 pm
Kirjoittaja hozmaster
PiPu kannattaa sitä, että valta & vapaus on yksilöillä eikä pienellä keskitetyllä eliitillä, joka yrittää rajoittaa tavallisten kansalaisten itsemääräämisoikeutta, konkreettisena esimerkkinä aseiden hallussapidon rajoittaminen ja sääntelyn lisäämisenä. Tästä esimerkkinä on aselakien kiristäminen niin tiukaksi että aseiden hankinta ja sen myötä kansalaisten laillinen aseharrastus on vaikeutunut huomattavasti. Kansalaisilla tulee olla oikeus hankkia katsomiaan aseita jos niiden käyttöön on esittää järkevä peruste. Viranomaisten suunnalta on luotu pelon ilmapiiri aseiden omistajia kohtaan takavarikoimalla aseita ja uhkailemalla omistajia mitä pienistäkin asioista. Aseiden oikeudettomat takavarikot loukkaavat perustalain omaisuuden suojaa.

Täsä uusiversio aiheesta.

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: La Marras 08, 2014 12:43 am
Kirjoittaja kivasatu
Idea on kannatettava, mutta tämä pitäisi muotoilla uudelleen ennen ohjelmaan lisäämistä.

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: La Marras 08, 2014 1:25 pm
Kirjoittaja Yaamboo
Kokoustauon ajalla voi vielä esittää parannusta esitykseen.

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: La Marras 08, 2014 1:53 pm
Kirjoittaja vhautaka
Aselainsäädäntöä ei tule tiukentaa entisestään. Terveydenhuoltohenkilökunnan ilmoitusvelvollisuus on poistettava, ja poliisin oikeus "harkita" terveen ja lainkuuliaisen henkilön aselupia esimerkiksi Internet-kirjoittelun perusteella on rajattava selvästi uhkaaviin tapauksiin.

Re: Lisäys: Aselupien rajoituksien vastustaminen

Lähetetty: La Marras 08, 2014 2:00 pm
Kirjoittaja Yaamboo
Kumpikaan esitys ei saanut kannatusta, joten hylättiin lisäys.