Riikka Nieminen varapuheenjohtajaksi

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Markdown is OFF

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Riikka Nieminen varapuheenjohtajaksi

Re: Riikka Nieminen varapuheenjohtajaksi

Kirjoittaja AriMartti » To Marras 14, 2019 10:56 pm

Tuen Riikkaa lämpimästi hänen pyrkiessään puolueen varapuheenjohtajaksi.

Riikan imago on kaikessa ihanassa värikkyydessään ja positiivisuudessaan jotain sellaista, jota haluan nähdä Piraattipuolueessa jatkossakin. On huikeaa seurata siitä, miten hän esiintyy edukseen vaikka missä virkamieskoneistossa asiantuntijana ja pitää kokemusasiantuntijuuden lippua korkealla!

Uudenmaan piraateissa Riikka on kunnostautunut erittäin velvollisuudentuntoisena ja ahkerana tekijänä, jonka kanssa toimiminen on kerta kaikkiaan niin mukavaa, että ylisanat meinaavat loppua kesken. <3

Re: Riikka Nieminen varapuheenjohtajaksi

Kirjoittaja Tuomas » Ma Marras 11, 2019 7:44 pm

Kannatan Riikkaa varapuheenjohtajaksi. En osallistu kokoukseen.

Riikka Nieminen varapuheenjohtajaksi

Kirjoittaja Riikka Nieminen » Su Loka 27, 2019 6:10 pm

Olen ehdolla varapuheenjohtajaksi, tai hallituksen jäseneksi/varajäseneksi.

Toimin nyt toista kautta Uudenmaan piirin puheenjohtajana ja koen, että saimme vallankin vaalien aikana innostavaa yhteistyötä ja näkyvyyttä. Toivon enemmän tätä myös puoluehallituksen toimintaan, siksi olen ehdolla.

Toimin muutoin järjestö kentällä ja kokemusasiantuntijoiden valtakunnallisen yhdistyksen puheenjohtajana, joten hallitustyöskentely ja sitä koskevat lait ovat jo hallussa.
Minulla on paljon yhteyksiä eri toimijoihin ja työryhmiin vammais- ja mielenterveysalalla. Uskon siksi tuovani hallitukseen asti tietoa kentältä, joka on muille tuntemattomampi. Käyn myös eri yhteyksissä paikoissa, joista tiedottaminen myös puolueen varapj:n toimintana voisi tuoda erilaista uskottavuutta. (Esimerkiksi Terapiatakuu -kansalaisloitteen luovutus eduskuntaan viime viikolla)
Edustan myös marginaalia ollen vammainen ja osatyökykyinen, joten valintani tuo myös monimuotoisuutta hallitustyöskentelyyn.

Itse kannatan, että jatkamme Piraattipuolueena. Meidän voi olla turha yrittää olla kuten muut valtapuolueet, toivon toimintaan pientä anarkismia ja särmää, mutta siististi ja asiallisesti toteutettuna. Se on meidän etumme ja samoista asioista pitää jankata niin kauan että ihmiset tuntevat meitä tarpeeksi. Koen, että vaalitulos jäi köyhäksi, koska kaikkiin alueisiin ei panosteta. Toinen syy, jota kuulin itse laajasti, myös Uudenmaan äänestäjiltä, eivät suostuneet äänestämään meitä, koska olimme Helsingissä vaaliliitossa Feministien kanssa, jotka kampanjoivat sananvapauden vastaisesti kun halusivat hillitä vihapuhetta netissä. Tämä oli niin kova punainen vaate, ettemme saaneet meille muutoin tulleita ääniä.

Kannatan myös ammattimaista toimintaa siten, kohtelemme toisiamme vähintäänkin asiallisesti kaikessa puheessa ja koitamme siitä upgreidata ystävällisyyteen ja yhteistyöhön. Kaikkien esitykset ja aloitteet ovat samalla viivalla ja päätökset tulee perustella. Kaikki perustyö on harjoittelua siihen, että jokainen oppii toimimaan yhteistyössä ja toisia arvostaen, tai näkee mallin siihen, myös sitten kun tulee valituksi edustustamaan puoluetta, nyt seuraavaksi kunnallisella tasolla.


Ylös