Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Markdown is OFF

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja Kausti » Su Huhti 22, 2018 1:09 pm

Moi,

Pahoitteluni, että kirjoitukseni tulee myöhään, sekä pahoitteluni etten pääse kokoukseen.

Olen valmis jatkamaan Piraattien Helsingin osaston hallituksessa.

Olen 42 vuotias ja tällä hetkellä opiskelin. Luin talven oikeusteidettä HEO:n opistossa Turun Yliopistolle. Tarkoituksena on päästä lukemaan oikeustiedettä päätoimisesti. Aiemmalta koulutukseltani ole rakennusmestri ja Bachelor of Engineering (linja oli englanninkielinen) alueelta informaatio- ja mediateknologia.

Olen kiinnostunut yhteiskunnan toiminnoista sekä syy ja seuraussuhteista poliittisessa toiminnassa. Politiikka on yhteisiin asioihin vaikuttamista ja sen toivoisi kiinnostavan kaikkia. Mielestäni Piraatit ovat tulevaisuuden joko ei poliittinen niin enemmin prakmaattinen toimija. Ei poliittinen sitä kautta kuten politiikkaa yleisesti tunnistetaan, sillä päätöksenteon pitäisi toimia ei etujärjestöpainotteisesti vaan ongelmapainotteisesti. Tuo siis lähestymistavan kautta.

Kausti Rantalainen

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja cadetblue » La Huhti 21, 2018 9:46 pm

Maija Li Raudaskoski, 23

Ehdolla hallituksen jäseneksi.

Fil. yo., opiskelen kielitiedettä Helsingin yliopistolla. Takana myös hajanaisia tietojenkäsittelytieteen opintoja.

Asun Oulunkylässä, mutta muutan pian Länsi-Helsinkiin.

Olen toiminut kuluneen kauden ajan Helsingin piraattien hallituksen jäsenenä, ja olin Piraattipuolueen ehdokkaana Helsingissä kuntavaaleissa 2017. Lisäksi toimin Piraattinuorten varapuheenjohtajana.

Olen osallistunut kohtuullisen säännöllisesti valtuustoryhmän kokouksiin, sekä vastannut niissä usein livestreamin seurannasta ja somelevityksestä. Tämän ohella olen hiljakseen tehnyt taustatyötä nuorisotilojen kehittämistä koskevaa aloitetta varten. Osallistun jatkossa jo muodostuneiden hyvien käytäntöjen ylläpitoon, ja pyrin antamaan aikaani uusien, osallistavampien toimintamuotojen vakiinnuttamiselle.

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja viHannes » La Huhti 21, 2018 9:45 pm

No niin

Nimi: Hannu Mäkäräinen
Ikä: viriili 5-kymppinen

Olen viHannes ja liityi puolueeseen 2009 enkä ole katunut. Tällä hetkellä olen Helsingin piraattien hallituksessa ja voin jatkaa jäsenenä tai varajäsenenä, mutta ..
.. sanotaan, että elämässäni on tulevan kauden aika useita palasia joita säädän kiivaasti toisaalla. Tästä johtuen hallituskokoukset tulevat usein jäämään etäyhteyksien varaan.

Muuten jatketaan hurjasti eteenpäin.

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja dragonsoul » Pe Huhti 20, 2018 12:43 pm

Lisätään mailista löytynyt ilmottautuminen:

Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Nimeni on Juha Tähtinen, olen 44 vuotias kalliolainen.

Ilmoittaudun ehdolle Helsingin piraattien hallituksen varajäseneksi.

Olen tällä hetkellä Helsingin piraattien hallituksessa,
lisäksi olin ehdokkaana kuntavaalissa 2017.

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja Gnizhak » Pe Huhti 20, 2018 10:59 am

Moi

Olen Ilari Tuominen käytettävissä Helsingin piirin hallituksen varajäseneksi kaudelle 2018-2019

Edellisen hallituksen jäsenenä olen valmis jatkamaan yhteistyötä hallituksen kanssa. Ajankäytöllisten haasteiden vuoksi kuitenkin vain varajäsenenä. Alunperin oli tarkoitus väistyä tai pitää tauko mutta hallitusjäsenyen pyynnöstä olen kuitenkin käytettävissä. Osaamisalojani on tietotekniikka ja kulttuuri.

- Iku

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja Jsufai » Pe Huhti 13, 2018 12:28 am

Ilmoittaudun ehdolle hallituksen varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi.

Nimi: Sami Mattila
Ikä: 28
Kaupunginosa: Laajasalo

Olen ollut toiminnassa mukana kuntavaaleista alkaen, jolloin olin ehdokkaana. Edellisessä vuosikokouksessa minut valittiin Helsingin piraattien hallitukseen ja mielelläni jatkaisin hallituksessa myös tulevalla kaudella. Presidentinvaaleissa olin vaalilautakunnan jäsenenä. Koulutustaustani on lukio ja tällä hetkellä opiskelen kirjastoalaa.

Nettisivuni / blogini: https://www.samimattila.fi

Pauli Eronen ehdolla Helsingin piraattien varapuheenjohtajaksi

Kirjoittaja Peit » Pe Huhti 06, 2018 7:31 am

Olen ehdolla hallituksen varapuheenjohtajaksi. Olen myös käytettävissä jäseneksi tai varajäseneksi.

Hei!

Olen Pauli Eronen, 40v, itä-pasilasta.
Tämän hetkiset luottamustoimet piraattipuolueessa: Olen Helsingin piraattien varapuheenjohtaja ja puoluehallituksen varajäsen. Toimin myös maallikkotuomarina helsingin käräjäoikeudessa. Tämän lisäksi olen puolueen vara-rahastonhoitaja sekä pikaviestimien varavastaava.
Olen ollut ehdokkaana kuntavaaleissa 2017.
Ammattini on IT Engineer pelialan yrityksessä, jossa olen luottamusvaltuutettu sekä työsuojeluvaltuutettu. Tämän lisäksi olen Peliala ry:n puheenjohtaja.

Olen luonteeltani sovitteleva ja määrätietoinen ja mielestäni kanssani on helppo tulla toimeen. Toivon olevani helposti lähestyttävä ja yritän ratkoa ongelmia oli ne sitten prosesseihin, kuormitukseen tai ihmissuhteisiin liittyviä. Uskon siihen, että keskustelemalla saadaan asiat hoidettua ja olen mielestäni hyvä lukemaan ajatukset sanojen takana ja yritän kysyä kysymyksiä joilla saan paremman kokonaiskuvan.

Tulevat vaalit ja niiden myötä tulevat uudet vaikuttamismahdollisuudet ovat helsingin piraateille mielenkiintoinen haaste. Mielestäni olemme saaneet valtuustotyöskentelyn rullaamaan hyvin ja tuki valtuutetuille on toiminut. Tämän kehittäminen on mielestäni avain siihen, että pystymme toimimaan myös isommassa mittakaavassa. Työryhmät ja niiden fokusointi on yksi kehityskohde ja sen kautta voisi saada hienosti osallistettua lisää aktiiveja. Yksi konkreettisena esimerkkinä on kaavoituspäätösten lukeminen ja referointi sillä niitä on jokaisessa valtuustoryhmän kokouksessa ja tekstimäärä on melko iso. Kuitenkin sieltä tärkeää on löytää mitä tehtiin, miten tehtiin, oliko kansalaisilla kysymyksiä ja vastattiinko niihin ja muutettiinko ehkä suunnitelmaa.

Toinen millä on iso merkitys on valtuustoryhmien kokouksiin osallistuminen. Jos saamme pureskeltua pienempinä palasina mutta kokonaisvaltaisemmin valtuustoesitykset, saisimme elävämpää keskustelua valtuustoryhmän kokouksessa livestreamiin ja vielä paremmin ihmisille kuvaa siitä miten paljon piraateilla on oikeasti tietoa ja tarmoa politiikkaan.

Yksi tärkeä asia on tiedotus ja sen kehittämistä pitäisi pohtia niin, että olisi yksi tai useampia joilla on päävastuu tiedottamisesta jotta tapahtumat, kahvilamiitit ja muut eivät lipuisi ohi ihmisiltä sen takia etteivät he kuulleet niistä. Tämä vaatii jonkin verran pohdintaa, mutta uskon sen olevan tehtävissä. Tätä voisi pohtia yhdessä myös puoluehallituksen kanssa.

Haluan olla osaltani tekemässä ja suunnittelemassa vielä parempaa tapaa toimia ja yksi tavoitteistani on kehittää toimintaa niin, että siellä on tarpeeksi selkeitä ja pieniä asioita jotta kuka tahansa voi osallistua vaikka olisi kiireiset aikataulut.

Jani Somero Ehdolla Helsingin piirin varapuheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi.

Kirjoittaja dragonsoul » Ma Huhti 02, 2018 8:43 pm

Hei!

Nimi: Jani Somero
Ikä:31
Koulutus: Ravintolakokki
Kaupunginosa: Pihlajamäki

Olen toiminut yhden kauden Helsingin piraattien varapuheenjohtajana ja haen nyt jatkokautta. Olen myös tarvittaessa käytettävissä varsinaiseksi jäseneksi.

Olen ollut piraattitoiminnassa mukana vuodesta 2014 ja olin ehdolla eduskuntavaaleissa 2015 ja kuntavaaleissa 2017. Olen aina ollut erittäin aktiivinen piraatti, mutta aktiivisuuteni huipentuma oli se, kun minut valittiin Helsingin piraattien varapuheenjohtajaksi. Alkukauteni vpj:nä meni oman paikkani hakemiseen. Lopulta minun vastuualueiksi on muovautunut esim. toimintaryhmän vetäminen, johon liittyy telttailujen/kampanjoiden järjestäminen ja aktiivien toiminnan suunnittelu sekä Helsingin piraattien facebook-sivujen päivittäminen, kunnanvaltuutettu Pennasen ja muiden luottamushenkilöiden työn tukeminen ja Nykyisen puheenjohtajiston kanssa työskentely tiimissä johon kuuluu esim. eri kannanottojen suunnittelu ja piirijärjestön byrokratian pyörittäminen.

Persoonana olen huumorintajuinen, joten minun kanssa on helppo tulla toimeen. Tarvittaessa pystyn työskentelemään asialinjalla ja pragmaattisesti asioihin suhtautuen.

Tulevana kautena pyrin pitämään nykyiset vastuualueeni ja haluan olla kehittämässä yhteistyössä muiden aktiivien kanssa tulevia vaaleja, vaaliohjelmia ja kampanjoita. Lisätietoja minusta löydät facebook-sivuillani ja parhaiten minut saa kiinni joko sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen jani.somero@piraattipuolue.fi tai lähettämällä viestin facebook-sivuilleni ( https://www.facebook.com/piratejani/ ).

Toivottavasti olen jäsenistön luottamuksen arvoinen. Nähdään kokouksessa!

yst.terv. Jani Somero.

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja Nyos » Ma Huhti 02, 2018 1:47 pm

Olen kiinnostunut jatkamaan puuhiani HePin hallituksessa.

Nimi: Jonna Lähdemäki
Ikä: 38v
Kaupunginosa: suurin piirtein Kalliossa (jonne muutto piirikokouksen tienoilla)

Luottamustoimet piraattien kautta:
- HePin hallituksen jäsen 2017 -
- lautamies/maallikkotuomari 2017 -
- presidentin vaalien vaalitoimikunnan jäsen (2018)

Tausta:
- Tietojärjestelmätieteen maisteri (Turun Yliopisto)
- Harrastusluonteisesti ja harvakseltaan jatko-opiskelija Aallossa (tietotekniikassa käytettävyystutkimus)
- Työskentelen päätoimisesti rahoitusasiantuntijana/-konsulttina freelancer-tyyppisillä vapauksilla
- Lisäinfoa: https://www.linkedin.com/in/jonnalahdemaki/


(Tarvittaessa täydennän hakemustani myöhemmin.)

Re: Helsingin piraattien vuosikokous 2018

Kirjoittaja vhautaka » Ma Huhti 02, 2018 1:38 pm

Moi oon Ville Hautakangas, 40v, tietotekniikkasuunnittelija, tietojenkäsittelytieteen muka-vieläkin-opiskelija.

Ilmoittaudun ehdolle hallituksen varsinaiseksi tai varajäseneksi.

Olen aiemmin toiminut Helsingin piraattien varapuheenjohtaja pari kautta, mutta mieluummin teen käytännön hommia ilman turhia hattuja. Sitäpaitsi musta ei ole johtamaan mitään puhetta, ja inhoan sekä "esiintymistä" että kaikenlaista muodollista byrokratiaa.

Tällä hetkellä olen varsinainen jäsen Piraattipuolueen hallituksessa ja Helsingin kaupungin digitalisaatiotoimikunnassa (joka on vasta aloittanut kaupungin tulevan digistrategian laatimisen).

Helsingin piraateissa olen tehnyt ja tulen tekemään kaiken järjellisen mitä pystyn, riippumatta hallitusvalinnoista. :)

Ylös